OVO JE HOROR! Pogledajte tuču nastavnika u učenika u osnovnoj školi u Podgorici! DOK SE ONI MLATE, DIREKTORKA SE LJUTI ŠTO JOJ SE PREKIDA POPODNEVNI ODMOR! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.02.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se nezvanično tvrdi, na snimku se vidi samo deo tuče između nastavnika i učenika.

OVO JE HOROR! Pogledajte tuču nastavnika u učenika u osnovnoj školi u Podgorici! DOK SE ONI MLATE, DIREKTORKA SE LJUTI ŠTO JOJ SE PREKIDA POPODNEVNI ODMOR! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@cafemontenegro

Uznemirujući video snimak iz učionice Osnovne škole "Savo Pejanović" u Podgorici šokirao je učenike, roditelje i javnost.

 

 

Na snimku se navodno vidi tuča između učenika devetog razreda i nastavnika, a sve se odigralo jutros.

Kako se nezvanično tvrdi, na snimku se vidi samo deo tuče između nastavnika i učenika.

Navodno, ne vidi se deo rasprave između njih i kada je učenik nastavnika oborio na pod. Potom je nastavnik želeo učenika da izvede iz učionice, pri čemu je došlo do ovog incidenta, što je snimljeno i objavljeno.

Iako je video snimak brzo postao predmet rasprave među učenicima i roditeljima, škola nije dala zvanično saopštenje o ovom incidentu. 

Te informacije, kao ni verodostojnost snimka nisu uspeli da potvrde u školi, jer je direktorica Milja Božović novinarki TVCG rekla da joj prekida popodnevni odmor, a nakon što joj je prosleđen video snimak, nije odgovarala na pozive.

Podsećamo, danas se i u Srbiji, u Staroj Pazovi, dogodio incident u školi. Naime, učenica Osnovne škole "Heroj Janko Čmelik“unela je sekiru u školu.

Prema nezvaničnim informacijama  RTV Stara Pazova, sekiru je učenica iz ranca izvadila tokom velikog odmora, nakon čega su joj sekiru stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli. Šta je direktor ove ustanove rekao, pročitajte ovde.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima i građanima Stare Pazove, koji su izrazili svoju zabrinutost za bezbednost dece u školama. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je učenica unela sekiru u školu, ali ta informacija za sada nije dostupna javnosti.

Podsećamo, učenik osmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, u kojoj je 3. maja Kosta Kecmanović ubio devet učenik i radnika obezbeđanja, doneo je u petak nož u svom rancu u učionicu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading