SUTRA HITNI SASTANCI! Oglasio se direktor škole iz Stare Pazove u koju je učenica unela SEKIRU! Evo i šta se dogodilo!

Autor:

Hronika

26.02.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikog nije napala, čim smo saznali da ima sekiru odmah smo istu oduzeli, kaže direktor.

SUTRA HITNI SASTANCI! Oglasio se direktor škole iz Stare Pazove u koju je učenica unela SEKIRU! Evo i šta se dogodilo!

Foto: Shutterstock

Danas je došlo do jezivog incidenta u Osnovnoj školi "Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi, kada je učenica šestog razreda unela sekiru u školu.

Prema nezvaničnim informacijama  RTV Stara Pazova, sekiru je učenica iz ranca izvadila tokom velikog odmora, nakon čega su joj sekiru stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima i građanima Stare Pazove, koji su izrazili svoju zabrinutost za bezbednost dece u školama. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je učenica unela sekiru u školu, ali ta informacija za sada nije dostupna javnosti.

Podsećamo, učenik osmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, u kojoj je 3. maja Kosta Kecmanović ubio devet učenik i radnika obezbeđanja, doneo je u petak nož u svom rancu u učionicu.

Detalje o ovom događaju je sa medijima podelio direktor pomenute škole.

- Nikog nije napala, čim smo saznali da ima sekiru odmah smo istu oduzeli. Obavestili smo i policiju i dom zdravlja i ispratili sve procedure, koje su u takvim situacijama naložene - navodi direktor škole.

On dodaje i to da će zbog ovog događaja biti organizovani sastanci nastavnog kadra i roditelja.

- U toku sutrašnjeg dana će biti organizovani sastanci, kako među radnicima tako i među roditeljima - rekao je čelnik OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading