UŽAS! UČENIK PAO SA PRVOG SPRATA ŠKOLE! Hitno saopštenje policije!

Autor:

Svet

26.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se incident dogodio oko podneva, detalji o tome kako je do pada došlo još uvek nisu poznati.

UŽAS! UČENIK PAO SA PRVOG SPRATA ŠKOLE! Hitno saopštenje policije!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

U blizini Varaždina, u Hrvatskoj, učenik Osnovne škole Ludbreg doživeo je pad sa prvog sprata škole, izazivajući zabrinutost među školskim osobljem i roditeljima.

Iako se incident dogodio oko podneva, detalji o tome kako je do pada došlo još uvek nisu poznati.

Iz policijske uprave varaždinske stigla je potvrda da je učenik zadobio povrede, ali da nije životno ugrožen. U toku je uviđaj, koji će pružiti više informacija o ovom neugodnom događaju.

Podsećamo, danas je došlo do jezivog incidenta u Osnovnoj školi "Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi, kada je učenica šestog razreda unela sekiru u školu.

Prema nezvaničnim informacijama  RTV Stara Pazova, sekiru je učenica iz ranca izvadila tokom velikog odmora, nakon čega su joj sekiru stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.

Ovaj događaj je izazvao uznemirenost među đacima i osobljem škole, s obzirom na nedavni incident u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gde je pronađen nož u rancu učenika.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima i građanima Stare Pazove, koji su izrazili svoju zabrinutost za bezbednost dece u školama. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je učenica unela sekiru u školu, ali ta informacija za sada nije dostupna javnosti.

Podsećamo, učenik osmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, u kojoj je 3. maja Kosta Kecmanović ubio devet učenik i radnika obezbeđanja, doneo je u petak nož u svom rancu u učionicu.

 

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dasha

27.02.2024 15:08

Dragi Beogradjani, Povodom tragedije koja je pogodila vašu djecu i njihove roditelje , najpametnije bi bilo da zauvijek zatvorite tu školu , koja će uvijek na tugu da podsjeća ! Evo meni iz Crne Gore , tuga i jeza me obuzima kad pročitam u medijima bilo šta u vezi sa tom školom ! Niko normalan ne može izdržati više u njoj! A za ubijene !!!🌹🌹🌹