HOROR NA FAKULTETU! Student ubio KOLEGU, deca PRESTRAVLJENA: Policija pronašla telo u sobi studentskog doma!

Autor:

Svet

26.02.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dekan univerziteta odao je počast preminulom studentu, ističući njegovu izuzetnu dobrotu i nadu koju je nosio sa sobom.

HOROR NA FAKULTETU! Student ubio KOLEGU, deca PRESTRAVLJENA: Policija pronašla telo u sobi studentskog doma!

Foto: shutterstock

Policija

Užasavajući događaj na privatnom hrišćanskom univerzitetu Kempbelsvil u centralnom Kentakiju šokirao je celu zajednicu.

Smrt Džosije Kilmena, osamnaestogodišnjeg studenta, ostavila je sve u neverici i tuzi. Nakon što je policija pronašla njegovo telo u sobi na kampusu, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt, prenosi Kurir. 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog za drugostepeno ubistvo. Za njega je određena kaucija od čak dva miliona dolara, što jasno pokazuje ozbiljnost ovog slučaja. Detalji o motivima i okolnostima ovog tragičnog događaja još uvek nisu jasni, ali zajednica traži odgovore i pravdu za mladog Kilmena.

Sećanje na blistavog studenta

Dekan univerziteta, Džozef Hopkins, odao je počast preminulom studentu, ističući njegovu izuzetnu dobrotu i nadu koju je nosio sa sobom. Kilmen, član rvačkog tima, ostavio je dubok trag u srcima svojih kolega i profesora. Njegova dobrota bila je zarazna, a njegov odlazak ostavio je prazninu koja će teško biti popunjena.

Podrška zajednice

Nakon ovog tragičnog događaja, zajednica se okupila u molitvi i podršci rvačkom timu, pokazujući solidarnost i odlučnost da zajedno prođu kroz teške dane koji slede. Dekan Hopkins izrazio je uverenje da će osoblje, studenti i cela zajednica biti uz rvački tim i pomoći im da prebrode ovu tešku situaciju.


Ova tužna vest potresa Kempbelsvil univerzitet i šalje snažan apel za zajedništvom i podrškom u vremenima kada je to najpotrebnije.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading