OGLAS KOJI JE ZAPALIO REGION: Hrvat odlučio da proda VERENIČKI PRSTEN - Doživeo poniženje života

Autor:

Svet

25.02.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požalio se da mu je devojka rekla 'ne' pred celom porodicom.

OGLAS KOJI JE ZAPALIO REGION: Hrvat odlučio da proda VERENIČKI PRSTEN - Doživeo poniženje života

Foto: Printscreen/Instaghram/official.bih.srb.hr.cg

Verenički prsten

Muškarac iz Đakova privukao je veliku pažnju javnosti kada je pre tri dana odlučio da stavi u prodaju verenički prsten koji je kupio za svoju devojku. Kako tvrdi, prsten je potpuno nov i sada ga prodaje za 250 evra nakon što ga je devojka odbila pred celom porodicom.

Neprijatna situacija pred porodicom

Nakon što je njegova devojka odbila prosidbu pred članovima porodice, muškarac se našao u jako neprijatnoj situaciji. Ovo iskustvo ga je navelo da odluči prodati verenički prsten, verovatno u nadi da će pronaći sreću s nekom drugom ženom.

Oglas koji je izazvao pažnju javnosti

Oglas koji je postavljen na internetu izazvao je različite reakcije. Dok se neki korisnici zabavljaju šaleći se s situacijom, drugi se nadaju da će prsten pronaći put do neke druge žene koja će ga nositi s radošću.

Nada u novu sreću


Iako je ova situacija mogla biti veoma neprijatna za muškarca, on je odlučio da okrene novu stranicu i pronađe sreću u nekom drugom ljubavnom odnosu. Njegova odluka da proda verenički prsten za 250 evra može biti početak nečeg novog i lepog u njegovom ljubavnom životu.

Ovaj neobičan oglas izazvao je dosta interesovanja, a ostaje da se vidi hoće li prsten pronaći put do nove srećne vlasnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading