PREBIJEN NASMRT ČLAN KRIMINALNE BANDE u bolnici lagao da je pao u dvorištu, pa podlegao povredama: Uhapšeni ubica u rancu nosio pištolj, municija i kokain!

Autor:

Svet

24.02.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su brzo posumnjali u istinitost ove priče.

PREBIJEN NASMRT ČLAN KRIMINALNE BANDE u bolnici lagao da je pao u dvorištu, pa podlegao povredama: Uhapšeni ubica u rancu nosio pištolj, municija i kokain!

Foto: ATA Images/E-stock

Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Zapad“ – Odeljenja bezbednosti Nikšić su uspešno lišili slobode S.R. (27) koji je osumnjičen za izvršenje teške telesne povrede usled koje je nastupila smrtna posledica na štetu M.N. S.R, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe, pokušao je da pobegne, ali je u tome sprečen zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policijskih službenika.

Prilikom hapšenja, S.R. je kod sebe imao ruksak sa pištoljem, municijom, kao i većom količinom sumnjive praškaste materije bele boje koja se sumnja da je opojna droga kokain. Ovo otkriće ukazuje na ozbiljnost optužbi koje se stavljaju na teret osumnjičenom, proširujući krivičnu prijavu na nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zanimljivo je da je M.N. u početku tvrdio da je povredu zadobio nakon pada u dvorištu svoje kuće, međutim, policijski službenici su brzo posumnjali u istinitost ove priče.

Nakon sprovedene kriminalističke obrade, došlo se do saznanja da je povreda zapravo nanesena nakon verbalnog konflikta sa osumnjičenim S.R.

Kriminalistička policija je u koordinaciji sa nadležnim državnim tužilaštvom preduzela niz mera i radnji kako bi rasvetlila sve okolnosti pod kojima je M.N. zadobio povrede. Osumnjičeni S.R. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio navedena krivična dela i uz krivičnu prijavu sproveden je na dalju nadležnost državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Očekuje se da će dalji postupci doneti više informacija o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading