"AMRA JE POKUŠALA DA POBEGNE U SUSEDNI LOKAL DA SE SPASI" Konobarica iznela sve detalje jezivog zločina u tržnom centru!

Autor:

Hronika

24.02.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobarica je otkrila da je osumnjičeni policajac često posećivao njihov kafić.

"AMRA JE POKUŠALA DA POBEGNE U SUSEDNI LOKAL DA SE SPASI" Konobarica iznela sve detalje jezivog zločina u tržnom centru!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Brojni građani danas su se ponovo okupili na protestnoj šetnji u Tuzli, tražeći pravdu za nedavno ubijenu Amru Kahrimanović

Užasna tragedija koja se dogodila sedmog februara ove godine u Tuzli i dalje potresa javnost. Ženska osoba je usmrćena u nepsrednoj blizini kafića u kojem je bila suvlasnica, a za ovaj zločin se sumnjiči policijski službenik. Konobarica koja je bila svedok ovog zločina je opisala događaj do detalja, prenosi Klix.ba.

Konobarica je otkrila da je osumnjičeni policajac često posećivao njihov kafić, čak i nakon radnog vremena i to u uniformi. Navodno je konzumirao alkohol u obližnjoj piceriji i iskazivao neprikladno interesovanje za suvlasnicu kafića, tražeći od konobarice da mu pomogne da stupi u kontakt sa žrtvom.

- Od kraja novembra policajac je često znao doći kod nas, čak i nakon posla u uniformi. Popio bi kafu ili čaj, ne zadržavajući se dugo. Nakon toga bi odlazio u pizzeriju gdje bi ostatak vremena provodio konzumirajući alkohol. Nakon nekoliko sati bi dolazio u naš objekat te se u pijanom stanju raspitivati o suvlasnici - kaže konobarica.

Ističe da je policajac od nje tražio da mu pomogne te da razgovara sa žrtvom i prenese joj da je on u fazi razvoda braka te da bi voleo pored sebe imati ženu poput nje.

- U zadnje vreme ona je to primećivala, čak joj je izjavio da mu se sviđa, dok je ona na lep i kulturan način ga zamolila da ne priča o toj temi jer je to ne zanima. Ali, on nije odustajao. Zadnjih petnaestak dana sedeo je u uglu kafića koji ne pokriva video nadzor, pio je, navaljivao i podizao ton - ističe konobarica.

Kobnog dana, policajac je u više navrata posećivao kafić, pio i izazivao neprijatnosti. Situacija je kulminirala verbalnim sukobom između njega i jednog gospodina, nakon čega je policija nepravedno uhapsila gospodina, dok je osumnjičeni ostao u objektu konzumirajući alkohol.

- Iz nje je izlazio u nekoliko navrata i dolazio u našu zatvorenu baštu, gledajući ima li nje. Nakon izvesnog vremena je došao i naručio pivo. U međuvremenu je u pijanom stanju došao gospodin kojeg prvi put vidim. Naručio je pivo i seo u baštu. On je prešao u svoj deo gde sedi i pitao povišenim tonom za žrtvu. Tada je ušao gospodin i pitao me da li me neko dira. Rekla sam da je sve u redu. Naručio je dva piva i nastavio je piti - dodaje konobarica.

Kaže da ju je u jednom trenutku izvan objekta pozvao čuvar tržnog centra istaknuvši da je kontaktirao suvlasnicu, koja se nedugo nakon toga pojavila.

- Ona me smirivala i govorila da ćemo zatvoriti objekat. U jednom trenutku on je izašao, a ona ga je zamolila da nas ostavi nasamo. On je ostao pored nas. Vratile smo se unutra, a ona mi je rekla da mu naplatim i da zatvorim kafić. Policajac je ušao iza nas i seo na svoje mesto, tražila sam da naplatim, ali on na to nije reagovao - priseća se konobarica.

Nakon što je žrtva naredila da se naplati za popijeno piće, konobarica tvrdi da je policajac njenu gazdaricu počeo vređati.

- Krenula je na zadnji izlaz, a ja sam se nadala da će on novčanik izvaditi. Ništa mi nije odgovarao, samo je gledao u pravcu ka kojem je ona krenula. Naglo je ustao, a ja sam ga zamolila da je pusti na miru. Ona se okrenula i rekla mu da ga neće vređati, ali da će uznemiravanje rešiti sa policijom. U jednom trenutku je potrčao, vrišteći sam ga vukla za rukav i ne znam ni odakle, on je izvadio pištolj i ispalio hitac u leđa - opisuje konobarica svedok ubistva.

Konobarica je svedočila tragičnom završetku, opisujući kako je policajac iznenada izvukao službeni pištolj i pucao u leđa suvlasnice kafića, nakon čega je usledio još jedan stravičan napad. Iz Uprave policije MUP-a TK stigla je informacija da je policajac koristio službeni pištolj, iako se nalazio na godišnjem odmoru, što baca sumnju na propuste u internim procedurama.

Ona navodi da je uspela policajca odgurnuti, dok je suvlasnica pokušavala ući u susednu piceriju kako bi se spasila. Međutim, u tome nije uspela. Policajac je stigao, približio joj se i ispalio sve metke, što je bilo kobno.

Ovaj tragični događaj i dalje izaziva ogorčenje i bes građana, koji zahtevaju odgovornost i pravdu za žrtvu. Demonstranti su održali nekoliko protestnih skupova u Tuzli, tražeći ostavke ministra unutrašnjih poslova TK i direktora Uprave policije MUP-a TK. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će ovakvi događaji biti osujećeni u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading