SATANISTI OBAVILI OBRED PORED GROBLJA! Jeziv prizor u Baru - PENTAGRAMI, SVEĆE, DRVENE LUTKICE! Pogledajte snimak koji BUDI JEZU (VIDEO)

Autor:

Svet

23.02.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se može videti na snimku, dvojica muškaraca zatiču jezive prizore nakon što su ušli u kuću.

SATANISTI OBAVILI OBRED PORED GROBLJA! Jeziv prizor u Baru - PENTAGRAMI, SVEĆE, DRVENE LUTKICE! Pogledajte snimak koji BUDI JEZU (VIDEO)

Foto: facebook.com/Vladimir Pavićević

Društvenim mrežama poslednjih dana kruži krajnje bizaran snimak koji je izazvao brojne reakcije javnosti. Naime, na fejsbuk nalogu pod imenom Vladimir Pavićević objavljen je snimak za koji se sumnja da je nastao u Baru. Kako se navodi u objavi, sve se odvija na brdu iznad naselja Šušanj u Baru, a snimak prikazuje dvojicu muškaraca koji ulaze u napuštenu kuću nedaleko od jednog groblja.

Jeza u napuštenoj kući

Kako se može videti na snimku, dvojica muškaraca zatiču jezive prizore nakon što su ušli u kuću. Naime, unutar napuštene kuće nailaze na pentagrame, sveće okrenute naopako, krst, knjigu "Satana", zakletvu Satani, drvene lutke, kao i fotografiju NN devojke precrtanu crvenom bojom i zalepljenu za lutku. Ovi uznemirujući detalji šokirali su i zbunili javnost, a snimak je izazvao različite spekulacije o tome šta se zapravo događalo u toj kući.

 

 


Reakcije javnosti i nadležnih organa

Nakon što je snimak postao viralan, javnost je burno reagovala, izražavajući zabrinutost i strahovanja u vezi sa mogućim okultnim aktivnostima ili kriminalnim radnjama koje su se odvijale u toj kući. Takođe, nadležni organi su preuzeli slučaj i pokrenuli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti i eventualno identifikovali osobe odgovorne za postavljanje jezivih predmeta u napuštenoj kući.

Šta se krije iza jezivih prizora?

Javno mnjenje je podeljeno u vezi sa interpretacijom ovog događaja. Dok jedni sugerišu da je reč o običnom pokušaju izazivanja straha i pažnje, drugi smatraju da bi ovi jezivi prizori mogli ukazivati na ozbiljnije probleme ili čak kriminalne aktivnosti. Sve ove spekulacije dodatno doprinose mističnosti ovog slučaja i ostavljaju prostor za različite teorije zavere i tumačenja.

Zaključak

Dok javnost i nadležni organi čekaju na rezultate istrage, ovaj snimak nastavlja da izaziva brojne kontroverze i rasprave. Ono što je sigurno jeste da je ovaj događaj šokirao mnoge i bacio senku sumnje na bezbednost i mir u tom delu Bara. Ostaje nam da sačekamo na dalji razvoj situacije i nadamo se da će istina iza ovih jezivih prizora uskoro biti otkrivena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading