POLICIJA ZAPLENILA 277 KILOGRAMA ROBE! Mladić pod istragom, ovo su detalji hapšenja! (FOTO)

Autor: M.B.

Svet

22.02.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo -nedozvoljena trgovina.

POLICIJA ZAPLENILA 277 KILOGRAMA ROBE! Mladić pod istragom, ovo su detalji hapšenja! (FOTO)

Foto: Uprava policije

Mladiću Z.Z. (24) oduzeto je 277 kilograma rezanog duvana prilikom policijske kontrole automobila kojim je upravljao. Službenici Stanice granične policije I Ulcinj su, po operativnoj informaciji, zaustavili automobil „BMW“ barskih tablica u mestu Vladimirske krute, gde je pronađen sporni duvan. Ovaj slučaj je doveo do podnošenja krivične prijave protiv Z.Z. zbog sumnje da je izvršio nedozvoljenu trgovinu.

Republika

Foto: Uprava policije

Duvan

Policijska akcija na osnovu operativne informacije


Policija je postupila na osnovu operativne informacije koja je dovela do zaustavljanja spornog vozila. Ovaj događaj pokazuje značaj dobijanja i efikasne upotrebe operativnih informacija u sprovođenju policijskih aktivnosti.

Oduzimanje 277 kilograma rezanog duvana


Prilikom pregleda vozila, policija je pronašla više komada najlonskih kesa u kojima je bio sakriven rezani duvan, čija je ukupna težina iznosila 277,1 kilogram. Ovaj slučaj ističe veliku količinu ilegalnog duvana koji je oduzet, što ukazuje na potrebu za efikasnim sprovođenjem mera kontrole i suzbijanja nelegalne trgovine duvanom.

-Pregledom vozila pronađeno je više komada najlonskih kesa u kojima se nalazio rezani duvan, kasnije utvrđene težine 277,1 kilogram, koji je oduzet. Sa događajem je upoznat tužilac koji je naložio da se protiv Z.Z. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina- navodi se u saopštenju.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading