"NAKON ESKOBARA DOBIO AMNEZIJU" Sin predsednika RS odgovorio na sramne tvrdnje crnogorskog premijera

Autor:

Svet

19.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodik je na društvenoj mreži X napisao da je sa Spajićem imao jako korektan odnos.

"NAKON ESKOBARA DOBIO AMNEZIJU" Sin predsednika RS odgovorio na sramne tvrdnje crnogorskog premijera

Foto: YouTube/Printscreen

Igor Dodik, sin predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika, odgovorio je crnogorskom premijeru, Milojku Spajiću, na tvrdnju da je Dan Republike Srpske neustavni praznik.

Igor Dodik je na društvenoj mreži X napisao da je sa Spajićem imao jako korektan odnos i da mu je pomogao da, kako kaže, "digne stranačku infrastrukturu u Crnoj Gori".

- Dolazio je u Banjaluku da podrzi Dan Republike Srpske i divio se kako se borimo sa svim, nakon Eskobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan - napisao je Igor Dodik.

Spajić je u petak boravio u Briselu, gde je u Centru za evropsku politiku (EPC) imao brifing na temu: "Nova vlada, novi izgledi? Oživljavanje nastojanja Crne Gore za pristupanje EU”.

Jedno od pitanja prisutnih bilo je i odlazak šefa Kabineta predsednika Skupštine, kao i funkcionera Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije na neustavni Dan Republike Srpske (9. januar). 

Kako su prenele podgoričke Vijesti, muškarac koji je postavio pitanje je konstatovao da je "proslava neustavnog praznika u suprotnosti sa evropskim vrednostima i vladavinom prava, sa čime se Spajić saglasio".

- Nema dileme da želimo poštovati teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine. Ne želimo da ugrozimo našeg divnog suseda, sa kojim imamo sjajne odnose - naveo je, između ostalog, Spajić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading