"SRBI KAD PRAVE VATROMET SVETLI ČITAVA SRBIJA I SRPSKA" Milan Knežević prozvao Hrvate, a usput potkačio i princa Harija (VIDEO)

Autor:

Svet

16.02.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je juče Dan državnosti proslavila odavanjem počasti, polaganjem venaca, svečanim ceremonijama, dodelom odlikovanja, ali i veličanstvenim vatrometom i multimedijalnim programom u Beogradu na vodi.

"SRBI KAD PRAVE VATROMET SVETLI ČITAVA SRBIJA I SRPSKA" Milan Knežević prozvao Hrvate, a usput potkačio i princa Harija (VIDEO)

Foto: facebook.com/Demokratski front

Milan Knežević

Predsednik Demokratske stranke Crne Gore, Milan Knežević, izjavio je danas da Srbi kada prave vatromet svetli čitava Srbija i Republika Srpska.

- Hrvati kad žele da naprave vatromet oni spale lutke sa likom Vučića i Putina. Srbi kad prave vatromet svetli čitava Srbija i Republika Srpska. Ali u crnogorskim "nezavisnim" medijima glavna je tema je kako je princ Hari zaboravio četkicu za zube u hotelu - napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

Sramna manifestacija održana je pre dva dana u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj, kada su učesnici maskenbala posle defilea spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

Podsetimo, Srbija je juče Dan državnosti proslavila odavanjem počasti, polaganjem venaca, svečanim ceremonijama, dodelom odlikovanja, ali i veličanstvenim vatrometom i multimedijalnim programom u Beogradu na vodi, koji do sada nije viđen, bar ne u regionu.

Spektakl, koji je krenuo u 20.30, započeo je "dron šouom", a nastavljen veličanstvenim vatrometom i "lajt šouom".

U Beogradu je 500 dronova izvelo koreografiju trasom dužom od 750 metara rečnog toka. Dronovi su krenuli sa Kalemegdana, a zaustavljanjem kod Kule Beograd formirali su oblik i boje srpske zastave i time označili početak vatrometa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading