OPLJAČKANA ZLATARA U TIVTU: Lopovi odneli POZAMAŠNU količinu zlata!

Autor:

Svet

16.02.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani izvor u u tivatskoj policiji rekao je za RTCG da je su ovo krivično delo izvršila dvojica počinilaca.

OPLJAČKANA ZLATARA U TIVTU:  Lopovi odneli POZAMAŠNU količinu zlata!

Foto: Shutterstock

Tivatska policija saopštila je danas da je došlo do pljačke lokalne zlatare u Tivtu, tokom koje je ukradena značajna količina zlata. Prema informacijama crnogorskih medija, nepoznati počinioci su izvršili ovo krivično delo.

Nepoznati počinioci

Prema neimenovanom izvoru u tivatskoj policiji, pljačku su izvršila dvojica počinilaca. Policija je upoznata sa njihovim identitetom, ali isti nije otkriven javnosti kako bi se sačuvala tajnost istrage.

Vrednost ukradenih predmeta

Iako za sada nije potvrđena tačna vrednost ukradenih predmeta, policija je naglasila da je reč o dragocenostima "veće vrednosti". Detalji o tačnoj količini ukradenog zlata nisu dostupni u javnosti.

Očekuje se da će policija preduzeti sve neophodne korake kako bi identifikovala i privedla počinioce ovog krivičnog dela. Građani Tivta i šira javnost sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj situacije i nadaju se da će počinioci biti brzo privedeni pravdi.

Podsetimo, jedna osoba povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 21.15 časova u Ruzveltovoj ulici, kada su se sudarili automobil i motociklista, saznaje "Blic".

- Jedna osoba je povređena i prevezena je u Urgentni centar - rekli su iz Hitne pomoći.

"Divljao je ulicom i zamalo pregazio devojku"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Vozač koji nema dozvolu i koji je najverovatnije mlađi od 18 godina, kako kažu očevici, divljao je ulicom i zamalo pregazio devojku na pešačkom prelazu, zatim je dok je pravio polukružno okretanje preko pune linije presekao put vozaču skutera i oborio ga je. Vozač skutera odvezen od strane hitne pomoći, ali njegovo trenutno stanje nije poznato - navodi se na instagram profilu "192_rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading