VELIKA ZAPLENA DROGE! Otkrivena plantaža indijske konoplje, uhapšene dve osobe

Autor: M.B.

Svet

15.02.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika zaplena indijske konoplje u Bijeljini.

VELIKA ZAPLENA DROGE! Otkrivena plantaža indijske konoplje, uhapšene dve osobe

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com, shutterstock

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina zajedno sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS izveli su juče akciju na području grada Bijeljina. Tom prilikom, otkriveno je čak 270 stabljika indijske konoplje, a uhapšene su dve osobe. Pronađena laboratorija za uzgoj indijske konoplje i zaplenjena oprema. Među oduzetom opremom su grejalice, klima uređaji, termometri, specijalne lampe, ventilatori, veštačko gnojivo, filteri i druga električna oprema. Osim toga, pronađena je i jedna puška, mobilni telefoni i drugi predmeti koji su privremeno oduzeti.

Uhapšeni osumnjičeni iz Bijeljine

U vezi sa ovim slučajem, uhapšene su osobe B.D. i A.A. iz Bijeljine, kako je saopšteno iz policije. Njihovo hapšenje predstavlja važan korak u borbi protiv nelegalnog uzgoja indijske konoplje i distribucije opojnih supstanci.

Oduzimanje velike količine opreme za uzgoj indijske konoplje predstavlja značajan korak u suzbijanju ilegalnih aktivnosti vezanih za ovu biljku. Specifična oprema poput klima uređaja, specijalnih lampi i veštačkog gnojiva ukazuje na ozbiljnost i organizovanost ilegalnog uzgoja. Ova zaplena će sigurno otežati rad nelegalnih proizvođača i distributera indijske konoplje u narednom period

Saradnja u akciji


Akcija je rezultat saradnje između različitih policijskih jedinica i uprava, a rezultirala je značajnim otkrićem. Pretresene su ukupno tri lokacije na kojima je pronađena ova ilegalna biljka.

Napori u suzbijanju nelegalnih aktivnosti

Ovakva akcija predstavlja važan korak u suzbijanju nelegalnih aktivnosti na području Bijeljine. Indijska konoplja, kao ilegalna biljka, predstavlja ozbiljan problem za društvo i njenom zloupotrebom se nanosi šteta kako pojedincima, tako i zajednici u celini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading