JOŠ JEDAN UČENIK PRETIO DA ĆE POBITI DRUGOVE! Haos u školi, ovakvu reakciju policije NIKO nije očekivao

Autor:

Svet

06.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik je imao ozbiljne namere, na svu sreću niko nije povređen

JOŠ JEDAN UČENIK PRETIO DA ĆE POBITI DRUGOVE! Haos u školi, ovakvu reakciju policije NIKO nije očekivao

Foto: Shutterstock

Učenik prvog razreda Srednje strukovne škole u Ljubuškom pretio je da će pobiti sve oko sebe, zbog čega je pozvana policija BiH na lice mesta.

Policija je potvrdila da je reagovala zbog pretnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom, piše hercegovina.info.

"Dana 5. februara 2024. policijski službenici PU Ljubuški su primili prijavu, po kojoj preduzimaju potrebne mere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom na to da se radi o kategoriji maloletnika, trenutno vam ne možemo dati druge informacije. Trenutno je u toku uzimanje izjava na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obavešteni", rekli su u odgovoru za hercegovina.info iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

O ozbiljnom incidentu oglasilo se i tužilaštvo koje policija, barem do jutros, nije izvestila o događajima u školi, iako je reč o veoma uznemirujućoj tematici.

U školi su rekli da je sve prijavljeno i očekuju da institucije rade svoj posao ne želeći da komentarišu zašto policija nije obavestila tužilaštvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading