KORISNICI DRUŠTVENIH MREŽA GLEDAJU U NJENOG LJUBIMCA I TOPE SE OD SLATKOĆE! Anđela iz Ćuprije je sebi ispunila ŽIVOTNU ŽELJU: Za 18. rođendan je dobila ovu "ZVERKU" (FOTO)

Autor:

Vesti

04.02.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo joj je bila želja za 18. rođendan.

KORISNICI DRUŠTVENIH MREŽA GLEDAJU U NJENOG LJUBIMCA I TOPE SE OD SLATKOĆE! Anđela iz Ćuprije je sebi ispunila ŽIVOTNU ŽELJU: Za 18. rođendan je dobila ovu "ZVERKU" (FOTO)

Foto: RINA

 

Gimnazijalka Anđela Stojadinović iz Ćuprije postala je lokalna atrakcija zahvaljujući svom neobičnom kućnom ljubimcu - feretki po imenu Feliks.

Za svoj 18. rođendan, Anđela je sebi priuštila ovu zanimljivu životinju koja je izazvala veliku pažnju gde god da se pojavi.


Ljubav prema životinjama

Anđela ističe da je oduvek volela životinje i da je odmah poželela da ima feretku nakon što je videla ove simpatične stvorenja na društvenim mrežama. Nakon što je shvatila da je teško pronaći feretku u svom mestu, Anđela je odlučila da je kupi od devojke iz Novog Sada. Tako je Feliks postao deo porodice Stojadinović.
Republika

Foto: RINA

Feliks i Anđela Stojadinović

 


Feliks kao član porodice

Feliks je već tri meseca deo porodice Stojadinović i postao je prepoznatljiv lik u Ćupriji. Anđela ističe da je novog ljubimca svi rado prihvatili, uključujući i druge životinje koje već ima u kući. Feretke su poznate po svojoj druželjubivosti i radoznalosti, pa je Feliks brzo pronašao svoje mesto među ostalim ljubimcima Anđele. Ona ističe da feretke vole da provode vreme sa drugim životinjama, ali da je važno da se prvo dobro upoznaju pre nego što budu u istom prostoru.

Anđela otkriva da je Feliks veoma aktivan kada se probudi, ali da isto tako voli i dugo da spava. Takođe, ističe da feretke vole vodu, te da se Feliks često kupa i uživa u plivanju u kadi.

Foto: RINA

Feliks i Anđela Stojadinović

 



Budućnost u veterini

Zahvaljujući svojoj ljubavi prema životinjama, Anđela najavljuje da planira da upiše veterinarski fakultet nakon završetka gimnazije. Njen entuzijazam i briga o neobičnim ljubimcima poput feretke Feliksa, obećavaju svetlu budućnost u veterinarskoj medicini.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading