U HRVATSKOJ EVAKUISANA ŠKOLA ZBOG NAVODA DA CURI PLINSKA BOCA: Na terenu su vatrogasci, policija i pripadnici Civilne zaštite

Autor:

Svet

22.12.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposleni u EON gasu su utvrdili da curenje plina nije uzrok neobičnom mirisu.

U HRVATSKOJ EVAKUISANA ŠKOLA ZBOG NAVODA DA CURI PLINSKA BOCA: Na terenu su vatrogasci, policija i pripadnici Civilne zaštite

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

U Drnju, u Hrvatskoj, evakuisana je Osnovna škola "Fran Koncelak", zbog čudnog mirisa koji su jutros osetili učenici, svi su mislili da se radi o curenju plina u školi.

Na terenu su vatrogasci, policija, pripadnici Civilne zaštite, kao i zaposleni u EON gasu.

Zaposleni u EON gasu su utvrdili da curenje plina nije uzrok neobičnom mirisu.

O čemu je tačno reč i odakle se širi neprijatni miris za sada nije poznato i da se još uvek utvrđuje razlog neprijatnog mirisa, objavio je lokalni portal Podravski.

Portal saznaje nezvanično da je navodno jedan od učenika aktivirao neku vrstu suzavca koji je prouzrokovao neprijatan miris koji se širi po školi.

Uviđaj je u toku.

Da podsetimo, na našim prostorima česte su pojave problema sa plinom i plinskim bocama.

U incidentu koji se dogodio početkom meseca u Kikindi, u ulici Laze Kostića, došlo je do curenja gasa u porodičnoj kući, a otrovane su četiri osobe, uključujući dvoje dece, piše Informer!

Prema nezvaničnim informacijama, incident se desio u Ulici Laze Kostića. Otrovane osobe su brzo prevezene kolima Hitne pomoći u bolnicu u Kikindi, ali srećom, niko od njih nije životno ugrožen, navodi sagovornik Informera.

Još uvek nije jasno kako je došlo do curenja gasa.

Prema izveštajima, među osobama koje su otrovane nalazi se i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, i dvoje maloletnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading