HRVATIMA NIJE PROBLEM KAD IH SRBI BIJU, SAMO NEKA IM PEVAJU: Poznati voditelj iz Zagreba BRUTALNO PROZVAO svoj narod, pa se dotakao IZBORA U SRBIJI

Autor:

Svet

17.12.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski voditelj pomno prati dešavanja kod nas

HRVATIMA NIJE PROBLEM KAD IH SRBI BIJU, SAMO NEKA IM PEVAJU: Poznati voditelj iz Zagreba BRUTALNO PROZVAO svoj narod, pa se dotakao IZBORA U SRBIJI

Foto: rtl printscreen

Popularni hrvatski voditelj Zoran Šprajc dotakao se u emisiji "Stanje nacije"  odnosa Hrvata i Srba nakon trijumfalnih koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu ali i usred izbora u Srbiji.

Šprajc je pokazao narodu snimak srpskog muzičara Dragomira Despića Desingerice sa nastupa u Opatiji, a onda je prokomentarisao momenat kada on hrvatsku publiku udara čarapom po glavi.

- Eto vidite kako Hrvatima zapravo uopšte nije problem kad ih Srbi biju, to jest tuku, samo je važno da im pritom pevaju. Pa onda neka tuku i po glavi nema veze. Samo je trebalo da zapevaju i u ratu, a mi bismo odmah ruke digli - izjavio je Šprajc.

Spomenuo je i da se u Srbiji održavaju izbori, komentarišući da je izvesno ko pobeđuje jer "kao i u Hrvatskoj uvek pobeđuje jedan te isti Aleksandar Vučić, to jest Andrej Plenković".

Zoran Šprajc komentarisao je i predizbornu kampanju u Srbiji, ali je ipak glavni fokus njegovih kazivanja na naš račun bio oko muzike.

Pevačicu Aleksandru Prijović nije komentarisao ali je svakako i on svojevremeno bio iznenađen kada je čuo da je rasprodala pet zagrebačkih arena.

Nije tajna da pored Bugara i Slovenaca od naroda u okruženju upravo Hrvatska ima najviše svojih “mladih” predstavnika na našim ulicama za Novu godinu i Božić.

To i ne čudi ako se zna da su srpske “cajke” ubedljivo najpopularnije po tamošnjim klubovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading