"ON JE PSIHOPATA, I RANIJE JE PRAVIO PROBLEME"! Meštani sela kod Skoplja godinama strahovali od ubice male Vanje (14)!

Autor:

Svet

04.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ga ne zna po dobrom. Čudan čovek, stalno neke muke sa njim. Ovo je strašno, rekli su meštani koji su iz straha molili da ostanu anonimni..

"ON JE PSIHOPATA, I RANIJE JE PRAVIO PROBLEME"! Meštani sela kod Skoplja godinama strahovali od ubice male Vanje (14)!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, Profimedia

U selu Brazda, nedaleko od Skoplja, juče je pronađeno telo 14-godišnje Vanje Gjorčevske, koja je nestala pre nekoliko dana.

Osumnjičeni za ovaj zločin, između ostalih, je Ljupčo Palevski Palča, čije ime odjekuje kao simbol straha među meštanima sela. 

Ekipa Telegraf.rs obišla je selo, gde je juče pronađen i zapaljen automobil „citroen“ koji su osumnjičeni koristili prilikom otmice 14-godišnje devojčice.


Meštani sela Brazda su potreseni ovim događajem i odbijaju da se pojavljuju pred kamerama, ali svi od reda su vidno šokirani zbog svega što se dogodilo. Ko nije poznavao Palevskog, bar je čuo za njega.

Ali, svi od reda ga opisuju kao psihopatu koji je bio poznat po problematičnom ponašanju, 

- On je jedan psihopata, i ranije je pravio probleme. Niko ga ne zna po dobrom. Čudan čovek, stalno neke muke sa njim. Ovo je strašno - rekli su meštani koji su iz straha molili da ostanu anonimni.


Mala Vanja je nestala 27. novembra, a telo je pronađeno juče u ataru sela. Policija sumnjiči pet osoba za ovaj zločin, među kojima se nalazi i otac devojčice, kao i osumnjičeni Palča. Motiv otmice i ubistva je, prema saopštenju policije, koristoljublje. Palča je, prema informacijama, pobegao u Srbiju i zatim otišao u Bugarsku, izbegavajući policijsku poteru.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading