PARTIZANU ODBIJENA ŽALBA: Crno-beli rigorzno kažnjeni

Autor:

Sport

04.12.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA potvrdila sankcije Partizanu

PARTIZANU ODBIJENA ŽALBA: Crno-beli rigorzno kažnjeni

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Fudbalski klub Partizan ponovo će nastupati pred praznim tribinama. Kazna koju je izrekla evropska kuća fudbala 28. septembra beogradskom klubu ostaje na snazi. 

Da se podsetimo, Partizanu je nakon meča sa Nordsjelandom izrečena kazna prema kojoj će crno-beli sledeću evropsku utakmicu dočekati "bez navijača". Zabrana UEFA se ponovo neće odnositi na decu do 14 godina, tako da će fudbaleri Igora Duljaja  moći da računaju na podršku najmlađih. 

Partizan se tereti za "diskriminatorsko ponašanje" navijača u porazu od danske ekipe jedan prema nula. 

Foto: www.profimedia.rs

Partizan-Nordsjeland 1:0

 

Tim iz Humske 1 ima dugačku istoriju sankcionisanja. Prema nezvaničnim navodima ljudi iz Partizana, fudbalska sekcija sportskog društva "nakupila" je dva miliona evra koje mora isplatiti zbog raznih propusta u poslednjih desetak godina, pretežno zbog nedoličnog ponašanja navijača. 

Najstroži primer bilo je izbacivanje ekipe iz Evrope 2007. godine zbog sukoba sa pristalicama Zrinjskog, ondašnjeg rivala beogradskog kluba. Nakon nacionalističkih povika i tuče na tribinama, vatreni navijači su se u Mostaru sukobili sa policijom, što je dovelo do drakonskih kazni iz Niona. 

S obzirom da južna tribina bojkotuje utakmice FK Partizan, zbog sukoba sa upravom, pitanje je da li će ove mere imati značajniji efekat.  

FK Partizan se nalazi na prvom mestu Superlige Srbije, sa tri boda ispred najljućeg rivala Crvene Zvezde. Nakon razočaravajućeg starta sezone crno-beli su uspeli da konsoliduju svoje redove i uvedu jesenji deo šampionata u neizvesnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
RASULO

04.12.2023 18:14

Kilava bagra nam klub vod i Sta DRUGO ocekivati od nesposobne jajare