NESTALA DEVOJČICA VANJA! KRENULA U ŠKOLU I OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Region na nogama, majka očajna moli za pomoć - Ako je vidite, javite...

Autor: T.V.

Svet

28.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traži se 14-godišnja devojčica iz Skoplja, poslednji put je viđena u Debar Malu, na putu za Pestaloci.

NESTALA DEVOJČICA VANJA! KRENULA U ŠKOLU I OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Region na nogama, majka očajna moli za pomoć - Ako je vidite, javite...

Foto: Facebook

Na društvenim mrežama se šire fotografije devojčice Vanje Đorđevske, koja je nestala juče ujutru nakon što je krenula u školu. Išla je ka školi "Pestaloci" u Centru.

Majka, Zorica Đorđevska, je na društvenim mrežama apelovala za pomoć, objavljujući informacije o izgledu devojčice i poslednjem mestu gde je viđena.

- Jutros u 7:20 moja ćerka Vanja Đorđevska je krenula u školu i gubi joj se svaki trag. Nosi crne pantalone sa bočnim džepovima, svetloplavi džemper, crnu kratku zimsku jaknu i bele Nike patike sa braon prugom na đonu. Poslednji put je viđena u Debar Malu, na putu za Pestaloci. Ako imate bilo kakvu informaciju, pozovite  075 400 816 - dok je slučaj prijavljen i MUP-u, napisala je majka Zorica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading