VOZAČ AUTOBUSA ''SMRTI'' PRIVEDEN U BOLNICI! Obezbeđuju ga na neurohirurgiji!

Autor:

Svet

22.09.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozaču autobusa koji se prevrnuo kod Cetinja određen je pritvor.

VOZAČ AUTOBUSA ''SMRTI'' PRIVEDEN U BOLNICI! Obezbeđuju ga na neurohirurgiji!

Foto: Tanjug/Printscreen

Vozaču autobusa koji se prevrnuo kod Cetinja, N.S. (36) određen je pritvor od 30 dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Podsetimo, u utorak 12.10. došlo je do teške nesreće na magistralnom putu Cetinje - Budva kada se na usponu Obzovice prevrnuo autobus put putnika, udario u bankinu, probio zaštitnu ogradu i pao u provaliju.

Nastradale su  dve osobe - Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadeset šest putnika je povređeno.

Republika

Foto: RINA

Slike sa mesta nesreće

Teške telesne povrede zadobili su L.B. (29) iz Ukrajine, S.K. (20) iz Podgorice, N.O. (25) iz Tivta i L.D.K. (72) i oni su smešteni na ortopedskom odeljenju, dok je N.F. (72) iz Budve zadržana na grudnoj hirurgiji. A.S. (33) iz Ukrajine je zadobio teške telesne povrede i on je na intenzivnom odeljenju, dok je J.T.K. (64) iz Velike Britanije, smeštena na koronarnom odeljenju u Kliničkom centru Crne Gore.

Vozač N.S. je zadobio povrede o čijoj se težini dežurni lekar još uvek nije izjasnio, a lice je zadržano na neurohirurškom odeljenju Kliničkog centra radi dodatnih provera, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Izvlačenje autobusa iz provalije

Do saobraćajne nezgode je najverovatnije došlošto je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad autobusom i probijajući zaštitnu ogradu, sleteo u provaliju dubine oko 20 metara.

Po nalogu tužiteljke vozač N.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i on se obezbeđuje od strane policijskih službenika u Kliničkom centru Crne Gore, te će u zakonskom roku biti priveden na dalju nadležnost postupajućoj tužiteljki, prenose Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading