RODITELJI, GDE STE? Dečak izgubljen nasred ulice glavnog grada - policija ga sklonila sa puta, uputila HITAN APEL

Autor:

Svet

30.08.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak uopšte ne komunicira i ono što kaže je nerazgovetno.

RODITELJI, GDE STE? Dečak izgubljen nasred ulice glavnog grada - policija ga sklonila sa puta, uputila HITAN APEL

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list

Policija u Hrvatskoj je u ranim jutarnjim časovima dobila dojavu građana da je dečak zatečen sam na početku Aleje Bologna.

- Roditelji, gde ste? Javite se na 192 ili u najbližu policijsku stanicu - ukratko je apel PU zagrebačke koja već satima intenzivno nastoji da reši slučaj pronađenog mališana bez ikakve pratnje odraslih danas u zagrebačkom Vrapču.

Kako javlja Jutarnji, oko 11.35 sati na telefon 192 policija je dobila ovu dojavu, u pitanju je mališan, vrtićke dobi, starosti oko pet godina.

U vreme pronalaska dečačić je bio odeven u kratke pantalone, potkošulju i patike, a s obzirom na to da je vreme u Zagrebu zahladnilo i da pada kiša, svakako je bio neprikladno obučen za trenutnu vremensku situaciju.

Dodatni problem je što dečak ne komunicira i ono što kaže je nerazgovetno.

Zahvaljujući građanima koji su promptno reagovali, dečak je sklonjen sa ulice i trenutno se nalazi u Centru za socijalni rad Susedgrad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading