UŽAS U REPUBLICI SRPSKOJ! Policajci pretukli dečaka (14) u stanici: Konstatovane mu BROJNE POVREDE!

Autor:

Svet

22.08.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa lekarskim nalazima će, kako kaže otac dečaka, sutra otići u PU Zvornik kako bi podneo prijavu.

UŽAS U REPUBLICI SRPSKOJ! Policajci pretukli dečaka (14) u stanici: Konstatovane mu BROJNE POVREDE!

Foto: Profimedia

Maloletnom dečaku (14) konstatovane su povrede glave, vrata, leve ruke i noge, a kako se sumnja, on je pretučen u Policijskoj stanici Osmaci u entitetu Republika Srpska. 

Njegov otac Juso Jusić, ispričao je za Klix.ba da su njegovog sina pretukli policajci jer dečak nije okrivio momke iz sela za događaj kojem nije prisustvovao.

Kako je objasnio, policajci su došli do njegove kuće u selo Mahala juče kako bi uzeli izjave meštana nakon što se, kako pretpostavlja, desila pljačka koju su počinili momci iz sela. Međutim, kako tvrdi, njegov sin nije bio ni akter, ni svedok tog događaja.

- Danas su opet došli u 9:00 sati kako bi ispitali dete. Njemu su odmah rekli da nije okrivljen i da ide samo da da izjavu i da kaže šta su drugi uradili. Međutim, kako on nije prisustvovao nije mogao ni druge okriviti jer ne zna ništa - kaže Jusić.

On takođe dodaje da je i on pošao sa sinom, kako bi prisustvovao davanju izjave, jer je reč o maloletnom licu, međutim, na kraju nije bilo tako. Dečak je izjavu dao sam, a on je bio u drugoj prostoriji iz koje je čuo njegove jauke.

- Počeli su da ga tuku i udaraju. Ja sam čuo da jauče i plače. Dete je izudarano, pretili su mu i izudarali ga da bi priznao nešto što ne zna - objašnjava Jusić.

Na pitanje kako je dečak sada, Jusić kaže da je isprepadan. Sa lekarskim nalazima će, kako kaže, sutra otići u PU Zvornik kako bi podneo prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading