SRBIJA ĆE NASTAVITI DA POMAŽE REPUBLIKU SRPSKU I NAŠ NAROD! Vučević o sankcijama Dodiku: To je sramotno!

Autor:

Vesti

12.08.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane je komentarisao novu meru koja je uvedena rukovodstvu srpskog entiteta

SRBIJA ĆE NASTAVITI DA POMAŽE REPUBLIKU SRPSKU I NAŠ NAROD! Vučević o sankcijama Dodiku: To je sramotno!

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas da nikada nećemo ostaviti naš narod i Republiku Srpsku na cedilu, dok je sankcije koje su uvedene rukovodstvu srpskog entiteta nazvao sramotnim.

- Srbija će nastaviti da podržava i pomaže Republiku Srpsku i naš narod uvek i uprkos svima, i bez obzira na jačinu napada. Smatram da su sankcije prema legitimno izabranom rukovodstvu Srpske u najmanju ruku neprimerene, a svakako sramotne i mi ćemo se prema njima odnositi kao da ne postoje - rekao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (96)

Loading
Srdjan

12.08.2023 15:47

Miloš Vučević jasno izražava čvrstu podršku Republika Srpska i srpskom narodu u teškim vremenima. Njegova posvećenost održavanju podrške uprkos pritiscima i sankcijama pokazuje hrabrost i doslednost. Odbacivanje sankcija kao sramotnih i neprimerenih pokazuje da se zalaže za dijalog i saradnju umesto za dodatnu eskalaciju konflikta. Ovakav stav izražava solidarnost i želju za očuvanjem stabilnosti u regionu. Nastavak podrške bez obzira na teškoće pokazuje snažan karakter i posvećenost očuvanju bliskih odnosa.

Kole

12.08.2023 15:47

Srbija ce uvek biti uz RS. Isti smo narod

Zora

12.08.2023 15:47

Ispravno. Srbija uvek treba da pomaže Republiku Srpsku.

Maja

12.08.2023 15:49

Nasa drzava vrlo dobro zna kako je ziveti pod sankcijama, zato ih nikome necemo uvoditi. Republika Srpska je zemlja sa kojom cemo uvek da komuniciramo i da jacamo saradnju.