MI VEĆE BOGATSTVO OD VAS NEMAMO! Vučić ugostio mlade sportiste, pa im poslao važnu poruku: Samo napred, a mi vas čekamo (FOTO)

Autor:

Vesti

10.08.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se sastao danas sa mladim učesnicima kampa "Srbija te zove 2023".

MI VEĆE BOGATSTVO OD VAS NEMAMO! Vučić ugostio mlade sportiste, pa im poslao važnu poruku: Samo napred, a mi vas čekamo (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2023".

- Draga deco, divni mladi ljudi, želim da znate koliko nam značite i koliko nas vaše prisustvo raduje. Ovaj program nas već četvrtu godinu zaredom čini ponosnim, jer dolazite u Beograd i pokazujete toliku ljubav prema našoj Srbiji - poručio je predsednik i dodao:

- Molim vas da sebi ne postavljate male ciljeve u životu i da uvek sanjate velike snove. Kada sanjamo, onda i uradimo sve što možemo da te snove ostvarimo, za sebe, za svoju porodicu i za svoju zemlju. Zato gurajte pravo, snažno i samo napred, a mi vas čekamo, znajući da ćete biti bolji i uspešniji od nas. Mi veće bogatstvo od vas nemamo. Hvala vam, deco, vidimo se i sledeće godine, ovde, u vašoj Srbiji koja vas beskrajno voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (80)

Loading
Dusan

10.08.2023 11:38

Vazno je da ovi mladi i talentovani sportisti osete podrsku i ljubav sa nase strane i da nastave da se bore i treniraju.

Mirjana

10.08.2023 11:38

Deca su nase najvece blago i treba da guraju napred hrabro i sa puno energije kako bi bili uspesni i veliki. A mi smo tu da im budemo podrska i ogroman vetar u ledja kada god zatreba.

Ena

10.08.2023 11:38

Vučić uvek nađe vremena za razgovor sa svima. Tako se ponaša odgovoran državnik. Mladi su budućnost države.

Boško

10.08.2023 11:44

Mladi sportisti će družeći se sa svojim vršnjacima upoznati čari Srbije i steći jedno novo iskustvo.