AMIGOS Buritos & Tacos - Raznovrsnost ukusa, mirisa i boja iz Meksika!

Autor:

Vesti

10.08.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko poželite da isprobate Burrito, Quesadillu, Tacos, Nachos ili Chimicangu, ovo je pravo mesto za vas.

AMIGOS Buritos & Tacos - Raznovrsnost ukusa, mirisa i boja iz Meksika!

Foto: Promo/AMIGOS Buritos & Tacos

Svi ljubitelji meksičkih gastronomskih poslastica, u restoranu AMIGOS Buritos & Tacos u Tržnom centru Galerija, na drugom spratu u Food Hallu, imaju priliku da isprobaju autentične ukuse latinske Amerike. Ovaj restoran nudi najraznovrsnija jela pripremljena na Al pastor način, koji se odlikuje mešavinom autohtonih začina iz Meksika sa tradicionalnim bliskoistočnim. Ukoliko poželite da isprobate Burrito, Quesadillu, Tacos, Nachos ili Chimicangu, ovo je pravo mesto za vas.

Foto: Promo/AMIGOS Buritos & Tacos

 

Kuhinja latinske Amerike, posebno meksička, svrstava se među omiljene ljudima širom sveta, a da to nije slučajnost svedoči i činjenica da je za njen razvoj zaslužan uticaj brojnih naroda i njihovih kulinarskih tradicija. Razvijana praktično vekovima, ova kuhinja danas predstavlja savršenu kombinaciju najukusnijih šarenih namirnica, koje zadovoljavaju čula pravih gurmana.

U restoranu AMIGOS Buritos & Tacos, koji posluje u okviru W Hospitality Group, pripremi hrane pristupa se veoma pažljivo, a osim odabira najkvalitetnijeg pilećeg, svinjskog i junećeg mesa, posebno se vodi računa o začinima i prilozima.

- Svaki komad mesa koji nudimo našim gostima, obavezno stoji u marinadi od soka od pomorandže, soka od limuna, origana, achiote paste i chipotle pirea i to 24 časa. Kukuruz, ananas, salsa, pasulj, papričice i luk daju dodatnu esenciju, pa s ponosom možemo da kažemo da se ovde priprema zaista prava latinoamerička hrana - poručuju iz AMIGOS Buritos & Tacos.

Foto: Promo/AMIGOS Buritos & Tacos

 

U ovom restoranu svoja čula mogu zadovoljiti i gosti koji ne jedu meso, budući da je u ponudi i Vege buritto.

Meksičke poslastice iz AMIGOS Buritos & Tacos dostupne su i na Mister D aplikaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading