DRAGA DECO, HVALA ŠTO POKAZUJETE LJUBAV PREMA SRBIJI! Predsednik Vučić sa mladim sportistima sa KiM, Republike Srpske i dijaspore (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.08.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je primio danas učesnike kampa "Srbija te zove 2023".

DRAGA DECO, HVALA ŠTO POKAZUJETE LJUBAV PREMA SRBIJI! Predsednik Vučić sa mladim sportistima sa KiM, Republike Srpske i dijaspore (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa mladim sportistima sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnicima kampa "Srbija te zove 2023".

- Draga deco, hvala vam, svima koji brinete o ovom programom. Ovo nas čini ponosnim, što ovoliki broj dece, od Amerike, zapadne Evrope, Sevrene Makedonije, Albanije, Crne Gore, BiH, posebno Republike Srpske, što i naša deca sa KiM, što dolazite u Beograd, što radite najlepše stvari, a pre svega što pokazujete toliku ljubav prema našoj Srbiji - rekao je predsednik na početku obraćanja.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Aleksandar Vučić

Predsednik se između ostalog zahvalio i našim košarkaškim reprezentativkama.

- Hvala i našim košarkaškim reprezentativkama i svima koji su radili sa našom divnom decom. Sportski duh je ono što je nesalomivo, a to stvara dobre, vredne, marljive ljude. Oni koji se bave sportom, ti ljudi odlično znaju i da gube i da je pobeda uvek cilj, i ništa manje od toga. Molim vas da na jednu stvar obratite pažnju, ne postavljajte sebi male ciljeve, ne uživajte u ogovaranju drugih već razmišljajte o tome šta je to što možete da uradite za sebe, svoju porodicu i svoju zemlju. Rad i marljivost će uvek da se isplati - naglasio je predsednik.

Republika

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

Istakao je da uvek treba da sanjamo velike snove.

- Kada budete marljivo radili onda ćete dostići najveće ciljeve. Sanjajte velike snove, da uradite velike stvari i kad pred sebe postavite visoke ciljeve, onda možete i da postignete to. Pred nama je Expo 2027, najavili smo ambiciozne planove i siguran sam da, i svi vi, iz svih delova i bivše Jugoslavije i iz svih delova Evrope, želim da kažem da ste dobrodošli, da vas ima koji možete da pomognete u organizaciji, u prijemu gostiju, da im pomognete da objasnite šta je sport, uloga čoveka, sporta. Da im pokažemo koliko volimo sport, kako možemo da povezujemo ljude - kazao je predsednik.

Republika

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

- Ovo je vaša zemlja, ma odakle da ste došli. Srbija vas uvek čeka, Srbija vas beskrajno voli. Što pre da prigrlite velike snove, pa se vidimo i sledeće godine - rekao je predsednik na kraju obraćanja.

Po završetku obraćanja predsednik Vučić se slikao sa učesnicima kampa, na poklon je dobio uramljenu majicu sa potpisima, kao i uramljenu zastavu Srbije od učenika iz Hrvatske.

Sastanak je počeo u 10 časova u Palati Srbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (99)

Loading
Taša

10.08.2023 10:10

Veoma važan susret Vučića sa učesnicima kampa jer će to biti dalji podsticaj za naše mlade talentovane sportiste!

Luka99

10.08.2023 10:12

Ovo je njihova zemlja i ovo je njihova kuca!

Ana

10.08.2023 10:13

Deci od malih nogu treba usaditi ljubav prema sportu i prema majci Srbiji.

Anči

10.08.2023 10:14

Vučić je na ovaj način, pružio mladim ljudima koji se bave sportom pravu i nesebičnu podršku za nihovu požrtvovanost.