UŽAS U BIJELJINI: Izbo nožem suprugu, pa skočio sa balkona!

Autor:

Svet

21.08.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su ispitivanja, CT i rendgenska snimanja povređenih osoba.

UŽAS U BIJELJINI: Izbo nožem suprugu, pa skočio sa balkona!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Jezivo porodično nasilje dogodilo se večeras u Bijeljini u ulici Pere Stanića kada je suprug izbo nožem ženu, a potom skočio sa balkona. 

Do incidenta je došlo pored osnovne škole "Knez Ivo od Semberije", nedaleko od policijske stanice, kada je muškarac ormarima blokirao ulazna vrata da niko ne bi mogao da uđe u stan.

Kako navodi izvor InfoBijeljina, pripadnici bijeljinske policije pokušali da ušu u stan, ali to nisu uspevali zbog blokiranih vrata.

- Kroz prozor su ušla dva policajca i dva vatrogasca te sklonili nameštaj s ulaznih vrata, kako bi lekari došli do povređene žene - kaže izvor portala InfoBijeljina.

Kako navode komšije, policija je stigla pre nego što je muškarac skočio sa balkona. Policajci su pokušali da ga odgovore od te namere, ali u tome nisu uspeli, javlja TV BN.

- Već tri sata konstantno čujemo rotacije i sirene Hitne pomoći i policije. Svi smo se uplašili. Gledamo sa svojih balkona i ne verujemo šta se dešava. Ovo je užas - kaže jedna od stanarki okolnih zgrada koje se nalaze nedaleko od mesta nesreće.

U Urgentni centar bijeljinske bolnice večeras su dovezeni povređeni muškarac i žena i oboje su u svesnom stanju, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi, iz koje nisu naveli na koji način su povrede zadobijene, javlja srpskainfo.com.

Iz ove ustanove su naveli da su u toku ispitivanja, CT i rendgenska snimanja povređenih osoba.

Na licu mesta su vatrogasci, policija i vozila hitne pomoći.

Uviđaj je u toku.

Podsetimo, krajem juna dogodilo se još jedno nasilje u porodici, kada je muškarac (59) u Boru, u ranim jutarnjim časovima izbo ženu (58) u objektu Samački smeštaj.

Nakon nemilog događaja muškarac je uhapšen, a nesrećna žena je, sa ubodnim ranama u predelu vrata i grudnog koša, prevezena u borsku Opštu bolnicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading