JEZIVO! JOŠ JEDAN SLUČAJ NASILJA U BIH: Polio vodom partnerku, pa je udario u glavu!

Autor:

Svet

17.08.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovo krivično delo se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili teža kazna.

JEZIVO! JOŠ JEDAN SLUČAJ NASILJA U BIH: Polio vodom partnerku, pa je udario u glavu!

Foto: Shutterstock

Rešenjem Opštinskog suda u Mostaru, a na predlog Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), danas je određen jednomesečni pritvor Adisu Š. (51) iz Mostara. Kako se sumnja, on je počinio krivično delo nasilje u porodici, javlja "Avaz".

Naime, kako su potvrdili iz Tužilaštva, osumnjičeni Adis Š. se tereti da je u utorak, 15. avgusta, oko 1.15 sati, u Mostaru, u naselju Prigrađani, u alkoholisanom stanju ušao u kuću, koju duže koristi sa vanbračnom partnerkom S. K. te da je, dok je oštećena spavala u dnevnom boravku, počeo galamiti, lupati i razbijati stvari i predmete po kući.

Polio je vodom i udarao u glavu

- Nakon toga je oštećenu polio vodom, da bi je potom desnom šakom udario u levu stranu glave, nastavljajući s galamom i vređanjem. Kada se oštećena sklonila u spavaću sobu, ušao je za njom, te ponovno fizički nasrnuo na nju, udarajući je šakom u glavu. Za to vreme je oštećena plačući molila da je ne udara - naveli su iz Tužilaštva HNK.

Određivanje pritvora osumnjičenom Adisu Š. odredio je Opštinski sud u Mostaru. Iz suda su naglasili i ocenili da je sasvim utemeljeno i opravdano da završi iza rešetaka, jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti ili da će učiniti krivično delo kojim preti. Za ovo krivično delo se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili teža kazna.

Već bio u zatvoru

- Osumnjičeni Adis Š. je povratnik u vršenju ove vrste krivičnih dela. Zbog istog krivičnog dela izdržavao je i kaznu zatvora. Tužilaštvo HNK u saradnji sa PU Mostar nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo krivično delo - naveli su iz Tužilaštva HNK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading