UHAPŠENI POLICAJCI OSUMNJIČENI ZA IŽIVLJAVANJE NAD ALBANCEM: Snimljeno jezivo maltretiranje na graničnom prelazu! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.02.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi da na graničnom prelazu Sukobin - Murićani službenici Granične policije Crne Gore grubo maltretiraju albanskog državljanina.

UHAPŠENI POLICAJCI OSUMNJIČENI ZA IŽIVLJAVANJE NAD ALBANCEM: Snimljeno jezivo maltretiranje na graničnom prelazu! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen

Ulcinjski tužilac nakon saslušanja naložio je policiji da uhapse kolege Nikolu Boljevića i Dragana Šćekića koji su navodno akteri incidenta koji se dogodio 15. januara na graničnom prelazu Sukobin - Murićani u kojem je maltretiran državljanin Albanije.

 

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi da na graničnom prelazu Sukobin - Murićani službenici Granične policije Crne Gore grubo maltretiraju albanskog državljanina.

 

Starešine Regionalnog centra granične policije "Jug" uzeli su izjave od službenika tog graničnog prelaza, a nakon okončanja službenih radnji, znaće se kakve će sankcije biti preduzete protiv policajaca.

 

Uprava policije (UP) sinoć je ovim povodom zvanično saopštila da je u toku postupak utvrđivanja odgovornosti službenika Uprave policije, kao i postupak pred Odeljenjem za unutrašnju kontrolu policije – Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

 

Etički odbor Ministarstva unutrašnjih poslava (MUP) saopštio je da je ovim povodom, na sednici 20. februara zauzeo stav da se o tom predmetu izjasni (da mišljenje) nakon okončanja postupka pred unutrašnjom kontrolom.

Više partija i zvaničnika je osudilo događaj.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading