BOSONOGI DEČAK EMIR KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU DOBIO CIPELICE! Često je gladan, otac ga je ostavio, a za praznike ima samo JEDNU želju! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.12.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna priča malog Emira slama srca.

BOSONOGI DEČAK EMIR KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU DOBIO CIPELICE! Često je gladan, otac ga je ostavio, a za praznike ima samo JEDNU želju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Trogodišnji Emir iz romskog naselja u Sarajevu, koji je do pre mesec dana po hladnoći šetao oskudno odeven i bos, dobio je odeću i obuću.

U kampu u Rakovici živi sa majkom i bratom jer ih je otac ostavio kao bebe.

Iz kampa su naveli da Emir nema dovoljno hrane i da je to ono što mu je najpotrebnije. Uz pomoć dobrih ljudi dečak je dobio zimsku odeću kako ne bi bio više bos.

Za Novu godinu, osim hrane, poželeo je kao i većina dece u kampu mobilni telefon.

Uslovi u kampu su jako loši, a kako su rekli korisnici prihvatnog centra, nemaju čak ni struju, tako da je osim hrane veliki problem i to što se nemaju gde da se okupaju. Svi se greju na drva, ali je ogreva malo.

O trogodišnjem dečaku Emiru i njegovom mlađem bratu mediji su već pisali, međutim, kamp je pun siromašne dece koja nemaju osnovne uslove za život, a mnogi od njih provode zimu bez adekvatne odeće i obuće.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Osman K.

27.12.2022 23:17

Zato se država pobrinula da zadrugari imaju koliko Zele.