AGENTI CIA PALE PO RUSIJI! Šokantne tvrdnje bivšeg komandosa: UPOZORENJE PUTINU DA ĆE GORETI CELA MOSKVA!

Autor:

Svet

27.12.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džek Marfi, nekadašnji vođa specijalnih operacija u Iraku, kaže da američki predsednik Džo Bajden lično odobrava misije na ruskoj teritoriji.

AGENTI CIA PALE PO RUSIJI! Šokantne tvrdnje bivšeg komandosa: UPOZORENJE PUTINU DA ĆE GORETI CELA MOSKVA!

Foto: www.profimedia.rs

Džek Marfi, veteran američkih specijalnih jedinica koji je predvodio operacije na severu Iraka, a sada se bavi istraživačkim novinarstvom, objavio je na svom sajtu da Centralna obaveštajna agencija (CIA) stoji iza serije požara i eksplozija u Rusiji, kao i da ove sabotaže izvodi uz pomoć špijunske službe jedne NATO saveznice.

On je takođe naveo da i druge evropske obaveštajne službe imaju operativce koji izazivaju haos u Rusiji, a da iste takve misije izvode i ukrajinske vlasti, ali da se to odvija bez koordinacije sa CIA.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Marfi je poručio da ova agencija i predsednik Džo Bajden lično odobravaju akcije na ruskoj teritoriji koje izvode američki agenti i kolege iz neimenovane države članice Alijanse.

Ove optužbe na račun CIA Marfi je izneo posle niza neobjašnjivih eksplozija i požara na strateški bitnim i poznatim lokacijama u Rusiji poslednjih meseci.

Od početka ruske agresije na Ukrajinu zabeležene su desetine slučajeva gde su gorela naftna i gasna postrojenja, skladišta goriva, elektrane i tržni centri u Rusiji, a poslednji takav događaj bio je požar u šoping-molu u Krasnodarskom kraju na jugu zemlje.

- U ovu kampanju su uključene ćelije "spavača" koje već duže vreme postoje na toj lokaciji, a koje je saveznička špijunska služba aktivirala da bi vođenjem tajnog rata iza ruskih linija omela invaziju koju je Moskva pokrenula protiv Ukrajine - napisao je Marfi.

Republika

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

 

Poslednjih nedelja gorela su dva tržna centra na obodu ruske prestonice, u petak se zapalila vojna baza u toj oblasti, a na Badnje veče po gregorijanskom kalendaru vatra je zahvatila i skladište Sveruskog instituta za lake legure u samoj Moskvi, koji je povezan s vojnim sektorom.

Najveći udeo u vlasničkoj strukturi tog instituta drži "Rostek", ruska državna kompanija iz oblasti namenske industrije na čijem čelu je Sergej Čemezov, nekadašnji kolega iz KGB predsednika Vladimira Putina. Marfi je naveo da je CIA negirala umešanost u sabotaže u Rusiji.

KGB zavodnica operiše na Beverli hilsu

Alija Roza, bivša operativka KGB, koja sada podučava tajne sovjetske tehnike zavođenja na Beverli hilsu, izjavila je za britanske medije da su ruski agenti rasuti po SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu i širom Evrope, gde prate raspoloženje javnosti.

Ona je, inače, poznata po tvrdnji da joj je obuka koju je prošla omogućila da natera bilo kojeg muškarca da se zaljubi u nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading