SMETA IM ISTINA! Hrvatski mediji napali srpske!

Autor:

Svet

07.10.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se juče pojavila vest o osmom paketu sankcija Rusiji koji je obuhvatio i Srbiju, na zahtev Hrvatske, svi mediji kod nas ovu vest su stavili na naslovne strane.

SMETA IM ISTINA! Hrvatski mediji napali srpske!

Foto: PRINTSCREEN

Hrvatski mediji napadaju srpske

Međutim, hrvatske medije je istina zabolela i odmah su krenuli u napad na naše. Jutarnji.hr jutros je "popisao" sve naslovne strane srpskih štampanih izdanja u tekstu pod nazivom "Potpuna histerija u Srbiji, pogledajte naslovnice: ‘Hrvatska objavila rat Srbiji‘, ‘Osveta ustaša...‘"

Foto: PRINTSCREEN

 

Standardno, jedini medij koji se nije našao pod paljbom kolega iz komšiluka je list "Danas" koji su nazvali umerenim, jer i sam igra protiv sopstvene zemlje pišući da "sankcije ne donosi Hrvatska, već Evropska unija".

Da sve bude još sramnije, ovakvu retoriku hrvatskih medija podržali su i korisnici Tvitera, nazivajući predsednika Srbije "degenerikom".

- Baš ih je zaboljelo, cvile kao da je devedesetpeta - jedan je od sramnih komenatara. 

Auuuuuu, pa pustite degenerika u Jasenovac ali samo da tamo ostane 30-40 godina - još jedan je u nizu jezivih opaski Hrvata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u sredu u Pragu zahtev Hrvatske da se Srbiji uvedu sankcije i zabrani dotok ruske nafte preko naftovoda "Janaf".

- Hrvatska samo radi svoj posao, koji je započela 1941. i koji radi više decenija. Naše je da nađemo odgovor na to - poručio je Aleksandar Vučić, šef države, po dolasku u Prag.

I premijerka Ana Brnabić oglasila se i nazvala aktuelna dešavanja skandaloznim.

Sve se to dešava na eksplicitni zahtev Hrvatske, da se to prihvati, da se Srbija praktično kazni, samo zato što traži kaznu za ubijenu decu, a da to EU ne spreči, to je skandal - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading