ON JE PRETIO SRPSKOJ DECI NA CETINJU! Deca pevala VESELI SE SRPSKI RODE, pa im kamenovali autobus! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.04.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društevnim mrežama osvanuo je šokantan snimak na kom se vidi osoba koja preti deci koja su u Cetinju zapevala pesmu "Veseli se srpski rode".

ON JE PRETIO SRPSKOJ DECI NA CETINJU! Deca pevala VESELI SE SRPSKI RODE, pa im kamenovali autobus! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/Црмничке мудрости

Školarci iz Nikšića, koji su bili na ekskurziji, u jednom trenutku su počeli da se raduju i pevaju poznatu pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode", a na video snimku se vidi kako za sada nepoznata osoba govori deci da ne smeju da pevaju tu pesmu na Cetinju i da, ako im se baš ta pesma peva, moraju ići u Srbiju da je pevaju.

 

 

Iako zatečeni ovim šovinističkim postupkom, mališani nisu dozvolili da im ta osoba pokvari raspoloženje već su na pretnje odgovorili pesmom "Hristos voskrese" i uputili se ka manastiru.

Podsetimo, autobus sa decom iz Nikšića je potom kamenovan, što je policiji prijavio vozač autobusa. On je policiji saopštio da je autobus kamenovan prilikom prolaska ispod podvožnjaka u ulici Novice Cerovića u Cetinju.

Kako je portalu Pobjeda nezavnično saopšteno iz Uprave policije, vozač je prijavio da mu je nepoznata osoba tom prilikom oštetila prednje vetrobransko staklo. Prema saznanjima Pobjede, u autobusu nisu bili turisti već se radilo upravo o ekskurziji iz Nikšića, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Hercegov grad

26.04.2022 16:58

I bas nasli tu pesmu da pevaju?!Iz inata,mrznje,zelje provokacije?!Koliko ima l8jepih pesama koje pristaju svima,a oni "veseli se srpski rode"?!Sra je tu lijepo osim inata i vredjanja gradjana koji se drugacije osecaju?!

Odgovori 4 27
Razdoljac

26.04.2022 17:33

@Hercegov grad - Jesi bolestan...idi leči se...

Odgovori 19 1
Srbski Bar

26.04.2022 17:34

@Hercegov grad - A što fali toj pjesmi da pjevaju, Srbska djeca pjevaju Srbske pjesme. Nijesu otišli u hrvatsku ili tursku pa da nekoga vrijeđaju, no su došli na Srbsko Njegoševo Cetinje.

Odgovori 20 2
ivan

26.04.2022 22:11

Milogorci nekrsteni bez vere i boga srpska kopilad ostavite srpski narod i spsku decu i srpsku crnu goru na miru.