CRNOGORSKI ŠOVINIZAM PREMA SRPSKOJ DECI: Zapevala VESELI SE SRPSKI RODE na Cetinju, neki poručili da idu u Srbiju i pevaju to! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.04.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Borba tvrdi da je reč o ekskurziji dece iz Nikšića koja su sišla u Vladičinu baštu i počela da se raduju i peva čuvenu pesmu Danice Crnogorčević „Veseli se srpski rode“.

CRNOGORSKI ŠOVINIZAM PREMA SRPSKOJ DECI: Zapevala VESELI SE SRPSKI RODE na Cetinju, neki poručili da idu u Srbiju i pevaju to! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Neki Cetinjani su to shvatili kao provokaciju i ušli u direktan verbalni sukob sa sveštenstvom manastira, dok je jedan „junak” rekao, ustaški,

- idi u Srbiju i pevaj”, dok je ženu „herojski” ućutkao. 

Međutim, da stvar bude gora, mediji DPS-a su žarko pokušavali da opravdaju ispad šovinizma Cetinjana, zameravajući deci jer pevaju!

Na fejsbuk stranici jednog medija pojavili su se komentari da će čak i „pucati na njih”, misleći na decu i časne sestre koje su pevale tu pesmu, dok je drugi komentar, očigledno jedne žene, koja kaže da je bolesna i da suze. teku, jer deca pevaju, psuju svoju decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Oslobodilac

26.04.2022 09:41

MONTENEGRINI MARS U ALBANIJU NECE BITI MILOSTI BEZITE

aleksandar

27.04.2022 07:54

IMA IH U SRBIJI. A SAD DA UPIŠEM U POLJE "JA SAM ČOVEK". CRNIM GORCIMA OVO NE STOJI.

bager

27.04.2022 09:40

Nije to nista ,,Vucic i nasa vlada ce im poslati psenicu ,brasno i ostalu hranu,,i verovatno namestiti guze da ih podlaci iz CG bolje guze,,,uvek se ovakvi ispadi precutkuju ,,zasto ?