PRETILI MASAKROM U ŠKOLI U ULCINJU! Stravično, crnogorska policija na nogama, reagovao i Europol, direktorka tvrdi: NA METI DECA!

Autor: Republika

Svet

24.04.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive pretnje stigle su na adresu Osnovne škole "Maršal Tito" u Ulcinju nakon čega su sve raspoložive snage stavljenje u pripravnost.

PRETILI MASAKROM U ŠKOLI U ULCINJU! Stravično, crnogorska policija na nogama, reagovao i Europol, direktorka tvrdi: NA METI DECA!

Foto: Prinskrin

Zastrašujuće pretnje podigle su crnogorsku policiju na noge nakon što je u stanicu u Ulcinju stigla anonimna dojava da se u Osnovnoj školi "Maršal Tito" sprema masakr

Da stvar bude strašnija, pretnja je objavljena i na Internetu, pa je policija Crne Gore o tome obavestila i svoje kolege iz Europola iako je juče bio neradni dan, pa u školi, osim nekoliko dežurnih zaposlenih nije bilo dece. 

Ipak, pretnja je shvaćena izuzetno ozbiljno, što je potvrdio i načelnik ulcinjske policije Arben Tagani, umirivši ipak građane porukom da je "situacija pod kontrolom". 

- Zaposleni u školi, koji su se u trenutku pojavljivanje pretnje nalazili u toj ustanovi, napustili su objekat nakon što ih je policija upozorila da to učine - prenele su podgoričke Vijesti. 

Prema nezvaničnim saznanjima koje je preneo taj portal, međunarodne bezbednosne službe nisu imale podatke o identitetu osoba koja je objavila pretnje. 

Direktorka škole Medina Čoba je preko Fejsbuka obavestila kolege da je Interpol posalo informaciju o tome da neko priprema masakr.

- Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad decom, itd... Komandiri iz policije Bara i Ulcinja bili su tu do sada, proverili smo sve, patrole kruže... - napisala je Čoba.

Ona je pozvala na opreznost i da se policiji odmah prijave sva eventualno sumnjiva i nepoznata lica.

 

 

Tagani je, s druge strane, istakao da nema mesta panici.

- Naravno, proveravamo sve i držimo sve pod kontrolom. Veoma je važno da ljudi ne paniče i da znaju da mi dobro i profesionalno radimo - rekao je on za Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretnje su stigle sa Google naloga “Adolf Hitler” na jedan blog servis, na kojem se navodno okupljaju neonacisti koji su pozvani da u ulcinjskoj školi izvrše masovna ubistva iz vatrenog oružja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading