MEĐUNARODNI SKANDAL! Crnogorci u centru Zagreba salutiraju HITLEROVIM POZDRAVOM (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

24.09.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni međunarodni skandal dogodio se u Hrvatskoj u centru Zagreba gde je nekolicina crnogorskih državljana nasred ulice pevala i mahala zastavom da bi na kraju salutirali prolaznicima onako kako se salutiralo Adolfu Hitleru.

Republika

Foto: TIk Tok/stefanobradovic76

Crnogorci u centru Zagreba salutiraju nacističkim pozdravom

Kao što su u vreme Otomanskog carstva domaći izdajnici prodavali svoju veru za večeru, tako i u današnje vreme Crnogorci koji ne vole ništa što je srpsko idu do te mere da se dodvoravaju onima koji su u bliskoj prošlosti ubijali i klali du juče njihove sunarodnike.

Tako je na popularnoj društvenoj mreži TikTok isplivao snimak iz centra Zagreba na kom se vidi gomila Crnogoraca koji uz mahanje državnom zastavom i pevanjem salutiraju prolaznicima onako kako se nekada pozdravljao nacistički vođa Adolf Hitler.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikica

24.09.2021 10:42

Nema ovo veze s nacističkim pozdravom. To svi rade kad su, tokom ekstatičkog stanja, lenji dići ruke malo više. Ili da im se, debeljucama, ne pocepa košulja . Tipično navijačko i kafansko ponašanje. Ovo je bilo ispred srpske pravoslavne crkve u centru Zagreba, a vezano je uz venčanje koje su netom obavili. Bile su dve zastave ispred crkve, hrvatska i crnogorska.

Blagota D

01.10.2021 17:10

Ma nisu. Oni samo mašu građanima