CRNOGORCI SE ŽESTOKO ISPALILI: Ugostili Vanju Grbića, pa napravili težak gaf - SLAVNI SPORTISTA MORAO LIČNO DA SE OGLASI! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

27.08.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava za sport i mlade Crne Gore žestoko se izblamirala na društvenim mrežama pošto je arhitekta jedne od objava izgleda sportski potpuno neobavešten.

Foto: printscreen

Vasilije Lalošević i Ksenija Božović iz Uprave za sport i mlade ugostili odbojkaša Vanju Grbića

Naime, na zvaničnom Instagram nalogu Uprave za sport i mlade Crne Gore pojavila se objava u kojoj je proslavljeni srpski odbojkaš proglašen - vaterpolistom.

- Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, i pomoćnica direktora, Ksenija Božović, danas su ugostili proslavljenog svjetskog vaterpolistu, Vladimira Vanju Grbića - stajalo je u postu objavljenom na pomenutoj društvenoj mreži.

Greška je ubrzo primećena i otklonjena, pošto u ispravljenoj verziji stoji ono što treba da stoji - da je Vladimir Vanja Grbić odbojkaš.

Ipak, jedna stvar naprosto bode oči bilo da je reč o prvobitnoj ili ispravljenoj verziji objave, a to je da se nijednom ne pominje da je Vanja Grbić pre svega srpski odbojkaš, doduše svetske klase.

Inače, i sam Vanja Grbić oglasio se ovim povodom kratko poručivši:

- Oplakah.

Foto: printscreen

Objava Vladimira Vanje Grbića nakon što je proglašen vaterpolistom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading