Hapšenja ugostitelja koji su otvorili kafane tokom vanrednih zdravstvenih mera

Autor: Tanjug

Svet

17.03.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Podgorici i Mojkovcu lišila je slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršila tri krivična dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

U Podgorici su slobode lišeni S.M. (54) i D.S. (47), koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekata "Zetski dom" u Zeti i na taj način prekršile privremenu meru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprečavanju prenošenja koronavirusa u Crnoj Gori, kaže se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Podgorička policija je lišila slonode i A.D. (27) zbog istog krivičnog dela koje je počinio tako što je otvorio ugostiteljski objekat "Teatro" u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.

Policija u Mojkovcu je lišila slobode V.B. zbog krivičnog đela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

On je u ponedeljak otvorio ugostitetljski objekat "Rovca", vršio ugostiteljske usluge i tim prekršio privremenu meru zabranu koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori.

Lica će uz krivične prijave biti privedena nadležnom tužitvima na dalje postupanje, navedeno je u saopštenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading