Uhapšen jedan od škaljaraca u Podgorici: Policija našla oružje ispred bolnice

Autor: kurir.rs

Svet

03.01.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorci Marko Šaković (34), navodni pripadnik škaljarskog klana, i Sloba Novaković uhapšeni su 2. januara oko 19.30 časova ispred Kliničkog centra u Podgorici, preneli su tamošnji mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Ilustracija

Kako prenose mediji iz Crne Gore, njih dvojica su privedena samo na informativni razgovor, nakon čega su pušteni na slobodu, dok se za Vukom Pajovićem i dalje traga.

- Oni su inspektorima kazali da su krenuli u posetu drugu Bobanu Vuksanovića, koji je tu noć povređen u tuči u jednom podgoričkom lokalu. Inspektori su ispred Kliničkog centra pronašli oružje, koje je, kako se sumnja, bežeći odbacio Pajović - pišu mediji i dodali:

Inače, Šaković je brat Milića Minje Šakovića (31), visokorangiranog člana škaljarskog klana, koji je doskora bio u Istražnom zatvoru u Beogradu zajedno sa navodnim vođom "škaljaraca" Jovicom Vukotićem (39), zbog sumnje da je 2016. godine pokušao da ubije dva člana kavačkog kriminalnog klana. Sumnja se da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading