Nebojša Medojević: Žele da me strpaju u "Spuž" da bi me lakše likvidirali, Milu ne bi bilo prvi put!

Autor: novosti.rs

Svet

31.10.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ime navodno se našlo u notesu Duška Kneževića, vlasnika, Atlas grupe.

Nebojša Medojević

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević strahuje za svoj život, jer, kako kaže, ono što specijalni državni tužilac Milivoje Katnić namerava da mu učini "uz aminovanje predsednika države Mila Đukanovića" ravno je - smrti! Zbog toga je rešio da pomoć potraži od Brisela, pre svih Partije evropskih konzervativaca i reformista koji bi trebalo njegovu priču da presele u Evropski parlament.

- Sistematski me proganjaju, jer se godinama borim protiv kriminala, korupcije i šverca u Crnoj Gori. Hoće da me strpaju u "Spuž" na pravdi boga ne bi li me tamo lakše likvidirali! Sve sam to prezentovao Partiji evropskih konzervativaca i reformista i očekujem pozitivnu reakciju iz Brisela - kaže Medojević, koji čeka da se Administrativni odbor ovih dana pozabavi zahtevom SDT-a za skidanje njegovog poslaničkog imuniteta zato što se njegovo ime navodno našlo u notesu Duška Kneževića, vlasnika, Atlas grupe, što je odbegli biznismen demantovao.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

- Državni tužilac je stavljen u funkciju moje eliminacije... Nakon mojih govora u parlamentu o optužbama za ratne zločine u Cavtatu 1991/92. godine, veza sa farmaceutskom mafijom i sa najvećim kriminalnim kartelom koji švercuje drogu, cigarete i pere prljave pare, specijalni tužilac je krenuo i u ličnu odmazdu, teško zloupotrebljavajući ovlašćenja koja ima. Sad mi se pakuje učešće u kriminalnom kartelu koji je finansirao kampanju DPS. Nemam dilemu da je Đukanović spreman da me likvidira. Ne bi mu bio prvi put - istakao je Medojević na sastanku sa Ričardom Milsomom, izvršnim direktorom ECR, a u saopštenju prenosi PzP.

BEZ REČI

ERC će pokrenuti sve raspoložive mehanizme u cilju alarmiranja političkih struktura EP i EK zbog zabrinjavajućeg razvoja političke situacije u Crnoj Gori.

Niko iz tužilaštva nije reagovao na ove teške optužbe Medojevića, kao ni iz kabineta predsednika Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading