RUS SE NE ŠALI! Medvedev poslao Australijanca kući, ali ima razlog za DUPLO SLAVLJE!

Autor:

Sport

05.09.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokretom do četvrtfinala.

RUS SE NE ŠALI! Medvedev poslao Australijanca kući, ali ima razlog za DUPLO SLAVLJE!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale US Opena i obezbedio mesto na Završnom mastersu sezone, koji će biti odigran u Torinu od 12. do 19. novembra.

Trenutno treći igrač ATP liste je u osmini finala poslednjeg grend slem turnira sezone pobedio Australijanca Aleksa de Minora rezultatom 3:1 (po setovima 2:6, 6:4, 6:1, 6:2), a meč je trajao dva sata i 42 minuta.

Medvedev će u četvrtfinalu US Opena igrati protiv sunarodnika Andreja Rubljova. Ujedno, Danil je postao treći teniser koji je obezbedio mesto na Završnom mastersu posle Španca Karlosa Alkaraza i Srbina Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleks de Minor

Plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država izborio je i Nemac Aleksander Zverev, koji je jutros posle velike borbe pobedio Italijana Janika Sinera 6:4, 3:6, 6:2, 4:6, 6:3. Duel je trajao četiri sata i 40 minuta, a obeležili su ga skandalozni hitlerovski povici upućeni nemačkom asu.

Zverev će u četvrtfinalu turnira u Njujorku igrati protiv prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza iz Španije.

U preostalim duelima četvrtfinala sastaće se Novak Đoković - Tejlor Fric i Frensis Tijafo - Ben Šelton. Ukupan nagradni fond US Opena iznosi 65.000.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading