AUSTRALIJANAC NALJUTIO MEDVEDEVA! Rus posle više od tri sata u 3. kolu US Opena!

Autor:

Sport

01.09.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u treće kolo US Opena, savladavši Kristofera O'Konela iz Australije rezultatom 3:1 (6:2, 6:2, 6:7 (6:8), 6:2).

AUSTRALIJANAC NALJUTIO MEDVEDEVA! Rus posle više od tri sata u 3. kolu US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Izuzimajući treći set koji je izgubio u taj-brejku, superiorno je Rus izgledao i još jednom na ubedljiv način stigao do naredne runde US Opena.

Meč je trajao nešto više od tri sata, ali je mora se priznati i Australijanac pružio dostojan otpor.

Uvodna dva seta su pripala dominantno ruskom asu koji je prepustio samo dva gema protivniku za nešto više od sat vremena igre, oba puta rezultat je bio isti - 6:2.

Gotovo da su bili preslikani, pošto je Danil Medvedev na startu setova dolazio do brejkova za vođstvo, dok ih je potom samo potvrdio u drugom delu tih perioda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristofer O' Konel

Ipak, treći set je pokazao da Rus nije "nedodirljiv" na turniru koji je osvojio 2021. godine. Iako je Medvedev napravio rani brejk, Australijanac je vratio izgubljeno i ponovo uspostavio egal, da bi zatim u taj-brejku dipai do svog prvog, na kraju i jedinog seta.

Uozbiljio se potom Medvedev i poslednji četvrti set dobio poprilično rutinski, još jednom s identičnih 6:2, obezbedivši prolaz u narednu rundu gde ga čeka Sebastijan Baez iz Argentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading