NOVI ŠOK NA US OPENU: Ispao jedan od NAJVEĆIH FAVORITA!

Autor:

Sport

29.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan nosilac koji pakuje kofere na samom početku turnira.

NOVI ŠOK NA US OPENU: Ispao jedan od NAJVEĆIH FAVORITA!

Foto: Ap photo

Američki teniser Majkl Mo pripredio je malu senzaciju u prvom kolu US Opena, pošto je sa 3:0, po setovima 6:2, 6:4, 6:2 savladao Karena Hačanova, 11. nosioca na turniru u Njujorku.

Rus je bio jedan od većih favorita na poslednjem gren slemu, neko ko je iz pozadine vrebao šansu, pošto je poznat kao jak udarač i kao neko ko može svakome da zagorča život, pa tako i onim najboljima.

Ipak, Rus nije igrao od Vimbldona, što je očigledno ostavilo posledice na njega, a nije pomoglo ni to što je pre neki dan trenirao sa Novakom Đokovićem na terenima US Opena.

Mo, koji je inače mesto u glavnom žrebu dobio preko vajld karte, nošen podrškom sa tribina, uspevao je da u svakom setu lagano izađe na kraj sa 11. teniserom sveta i tako stigne do velike pobede i plasmana dalje.

Sem njega, još nekoliko igrača je u međuvremenu završilo posao u Njujorku. Dalje je prošao Britanac Kameron Nori, koji je sa 3:0 porazio Rusa Aleksandra Ševčenka, a istim rezultatom je plasman u drugo kolo obezbedio i Aleksej Mikelsen, koji je bio bolji od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa.

Pobedu je upisao i Australijan Kristofer O'Konel, koji je napravio malo iznenađenje, pošto je sa 3:1 savladao svog zemljaka Maksa Pursela.

U nastavku večeri se očekuje i duel Dušana Lajovića, kome je rival Kinez Vu Jibing, a na terene u Njujorku će i Karlos Alkaraz, kome će rival biti Denis Kepfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading