NIJE IM PRVI PUT! Ameri opet BUŠE Novaka! Đoković sprema OSVETU!

Autor:

Sport

01.09.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser ikada nastavlja pohod ka četvrtom peharu na US Openu.

NIJE IM PRVI PUT! Ameri opet BUŠE Novaka! Đoković sprema OSVETU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Imaće priliku ljubitelji tenisa na ovdašnjim prostorima da uživaju u spektaklu srpskih asova, pošto će u trećem kolu poslednjeg grend slema u sezoni megdan podeliti Novak Đoković i Laslo Đere.

Amerikanci su okrenuli leđa našim igračima, ali i publici u Evropi, postavivši njihov meč kao poslednji na Centralnom terenu, koji neće početi pre dva časa i 30 minuta.

Nije to prvi put da su organizatori US Opena pokazali nepoštovanje prema osvajaču tri pehara na Flešing Medouzu, pošto je i protiv Aleksandrea Milera iz Francuske, Nole morao da igra u istom terminu.

Republika

Foto: Starsport

 

Što je još gore po gledaoce iz Srbije, duel sa Francuzom počeo je oko pet časova izjutra, zbog maratonskog okršaja ženskog singla između Amerikanke Kori Koko Gof i Nemice Laure Zigemund.

Sada su to čelnici US Opena ponovo uradili, kako bi napakostili najboljem teniseru u istoriji "belog sporta", međutim, nema sumnje da će im Nole žestoko odgovoriti, ali na terenu.

Svi Đokovićevi navijači u Srbiji, a i širom sveta veruju da će rekorder po broju grend slemova stići do 24. pehara na poslednjem grend slemu i potpuno zasluženo od ponedeljka ponovo zasesti na čelo ATP liste najboljih tenisera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

02.09.2023 08:36

Neopisiva gomila gluposti koje ste ovde napisali