SLIKA KOJA NEMA CENU! Novak naišao na Mesija u Njujorku! Leo se PRISETIO Đokovićeve TITULE! (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser i fudbaler današnjice nisu krili zadovoljstvo.

SLIKA KOJA NEMA CENU! Novak naišao na Mesija u Njujorku! Leo se PRISETIO Đokovićeve TITULE! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/Djokovic Türkiye/WS Open

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Njujorku, gde u ponedeljak započinje takmičenje na US openu. Dok čeka da otpočne pohod na 24. grend slem titulu u karijeri, Srbin se susreo sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji Lionelom Mesijem, prema kojem je uvek isticao da ima ogromno poštovanje

Novak će na teren izaći u ponedeljak, a rival će mu u prvom kolu biti Aleksandre Miler.

Srbin je u SAD stigao ranije, pošto je prethodno igrao na turniru u Sinsinatiju, gde je došao do titule.

Na mrežama se pojavila fotografija na kojoj je sa argentinskim fudbalerom Leom Mesijem, koji je ove sezone prešao u iz PSŽ-a u Inter iz Majamija.

 

 

Nole i "gaučos" su bezbroj puta isticali da imaju ogromno poštovanje jedan prema drugom, pa je Đoković navijao za Argentinu na Mundijalu i otvoreno pružao podršku Mesiju. Leo je, sa druge strane, o Srbinu pričao pošto je Novak podigao deseti trofej na Australijan openu.

- Još uvek mi se jave emocije kad na društvenim mrežama vidim snimke na kojima Đoković podiže pehar na Australijan openu - rekao je Mesi tokom svog prvog razgovora za medije posle titule.

Oni su imali i jednu zanimljivu situaciju. Lionel je u Kataru posle utakmice sa Holandijom, koja je obilovala provokacijama i čarkama na terenu, a u kojoj su gaučosi na kraju slavili,  snimljen kako napadaču protivničkog tima Vutu Veghorstu, koji je u tom momentu prošao pored njega, dobacuje: “Šta gledaš, glupane? Odlazi”.

Ovu repliku je u šali iskoristio i Novak Đoković tokom Australijan opena, kada je u teretani u ulogu Veghorsta stavio Dijega Švarcmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading