TO SE ČEKALO! Đoković PROGOVORIO o NOVOM treneru! Ovo je bio ODGOVOR što mu se TRESLA ruka u Ženevi!

Autor:

Sport

26.05.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednim godinama radiće sa Borisom Bošnjakovićem.

TO SE ČEKALO! Đoković PROGOVORIO o NOVOM treneru! Ovo je bio ODGOVOR što mu se TRESLA ruka u Ženevi!

Foto: Tanjug/AP

Najuspešniji teniser svih vremena, Novak Đoković odradio je trening pred početak Rolan Garosa, na kome startuje u utorak protiv Francuza Pjer Iga Erbera, a potom je održao i konferenciju za medije, na kojoj se obratio medijima pred start drugog Grend slema u sezoni.

Tokom dana kao grom iz vedra neba prenela se informacija da će Boris Bošnjaković biti novi trener Noleta, pa je o tome, ali i Nenadu Zimonjiću, srpski as govorio i na konferenciji.

- Nisam potvrdio od rastanka sa Goranom da imam trenera za stalno. Nenad je tu da mi pomogne kao prijatelj i mentor koga smatram važnim u životu, koga znam dugi niz godina. Ovde će biti tim koji ste videli i dolazi Boris Bošnjaković, koji će biti deo tehničkog tima, koji je radio kao glavni trener u TC “Novak”. Mi sarađujemo više godina i on je danas došao u Pariz i biće sa mnom u ulozi trenera, radiće analizu protivnika. Posle ovog turnira nemam neki dalji plan, to je samo za ovo turnir - rekao je Novak.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najbolji igrač ATP liste je dobio pitanje i oko drhtanja ruke u Ženevi, na šta je kratko odgovorio.

- Ne bih to komentarisao, hvala ljudima kojima je stalo. Stvari koje su zdravstvene prirode zadržao bih za sebe - istakao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading