OLGA DANILOVIĆ NA POSEBNOM MESTU ZABELEŽILA VELIKU POBEDU! Pao je prvi nosilac!

Autor:

Sport

22.04.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko bravo za našu mladu teniserku!

OLGA DANILOVIĆ NA POSEBNOM MESTU ZABELEŽILA VELIKU POBEDU! Pao je prvi nosilac!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Olga Danilović pobedila prvog nosioca u kvalifikacijama u Madridu

Srpska teniserka Olga Danilović napravila je veliko iznenađenje pobedivši u prvom kolu kvalifikacija za Masters u Madridu prvog nosioca Kamilu Osorio iz Kolumbije u dva seta - 2:0 (6:3, 7:5). Osorio, inače 63. teniserka prema WTA listi, bila je favorit za plasman u glavni žreb, dok je Olga bila rangirana na 122. mestu. Međutim, Danilovićeva je pokazala nadmoć u igri i zasluženo odnela pobedu.

Dominantna igra u prvom setu

U prvom setu Olga nije dala nijednu brejk loptu rivalki, a uspela je da joj oduzme servis u šestom gemu, čime je stekla prednost koju nije ispuštala do kraja seta.

Haos u drugom setu

Drugi set doneo je uzbuđenje sa pet brejkova u isto toliko prvih gemova. Olga je uspela da održi prednost brejka, ali je potom izgubila tu prednost, da bi je ponovo stekla u 11. gemu i završila set i meč u svoju korist.

Republika

Foto: Instagram

Olga Danilović i Jan Oblak

S obzirom na to da se radi o Mastersu u Madridu, a da se tamo nalazi i njen voljeni momak, Jan Oblak koji nastupa za Atletiko, ne čudi što je pružila jednu od najboljih partija u prestonici Španije.


Borba za plasman u glavni žreb

Za plasman u glavni deo žreba, Olga će se boriti sa Jul Nimajer iz Nemačke. Nadamo se da će nastaviti sa odličnim igrama i ostvariti još jedan uspeh na ovom kvalifikacionom turniru.

Olga Danilović pokazala je izuzetnu igru i hrabrost pobedivši prvog nosioca u kvalifikacijama za turnir u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading