NOVAK MU ZAVIDI! Osvajanjem Monte Karla, Cicipas USPEO ONO za čime je Đoković ČEZNUO!

Autor:

Sport

14.04.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak je Grk knez Monaka.

NOVAK MU ZAVIDI! Osvajanjem Monte Karla, Cicipas USPEO ONO za čime je Đoković ČEZNUO!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Grčki teniser Stefanos Cicipas ostvario je još jedan veliki uspeh u svojoj karijeri osvojivši turnir u Monte Karlu po treći put. U finalu turnira iz serije 1000, Cicipas je savladao Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 6:1, 6:4. Ovo je treći put da Cicipas podiže pobednički pehar u Kneževini, nakon trijumfa 2021. i 2022. godine, čime je potvrdio svoju dominaciju na ovom prestižnom takmičenju.

Prvi set finala protekao je u potpunoj dominaciji Stefana Cicipasa. Grk je napravio brejk već u trećem gemu, a potom je uspešno odbranio tri brejk lopte svom protivniku, čime je praktično prelomio prvi deo igre. Usledila su još tri gema za Cicipasa, koji je poveo sa ubedljivih 1:0 u setovima.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Drugi set doneo je mnogo veću napetost, sa Kasperom Rudom propuštajući nekoliko brejk lopti u različitim gemovima. Međutim, Cicipas je takođe pokazao svoju izdržljivost propuštajući samo jednu šansu da oduzme servis svom protivniku. Ipak, odlučujući trenutak desio se u desetom gemu kada je Cicipas uspeo da ostvari brejk, osvoji meč i tako dođe do velike pobede.


Stefanos Cicipas je još jednom demonstrirao svoju izvanrednu formu i kvalitet kao teniser, potvrdivši svoj status jednog od najboljih igrača na svetskoj teniskoj sceni. Ova pobeda dodatno će ojačati njegovo samopouzdanje i poziciju među vrhunskim teniserima na ATP turu

Podsećamo, osvojivši treći put Monte Karlo uspeo je ono čemu se Novak Đoković nadao, jer mu je samo turnir Monaku kako bi imao het trik na svim masters turnirima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading