HRVATA DRMAJU KOMPLEKSI OD ĐOKOVIĆA: Sramno napao Novaka, tvrdi da ima psihičke probleme

Autor:

Sport

05.04.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenirao kratko Federera pa misli da je popio svu pamet.

HRVATA DRMAJU KOMPLEKSI OD ĐOKOVIĆA: Sramno napao Novaka, tvrdi da ima psihičke probleme

Foto: www.profimedia.rs

Hrvati ne daju mira Novaku Đokoviću! Nepunih deset dana otkako je prekinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem i dalje se spekuliše ko će biti naredni trener najboljeg tenisera sveta, ali se usput provlači to što je loše startovao u 2024. i još uvek nema trofej. Narednu priliku za podizanje pehara Nole će imati na mastersu u Monte Karlu 14. aprila, za kada je zakazano finale, ali jedan Hrvat tvrdi da Srbinu to neće poći za rukom jer su, kako sramno konstatuje, njegovi problemi psihičke prirode.

Da, baš tako je rekao nekadašnji hrvatski as Ivan Ljubičić. On očigledno misli da puno zna o savremenom tenisu, verovatno i zato što je na kratko trenirao Rodžera Federera, otprilike kao što sada Nenad Zimonjić radi sa Novakom.

Foto: www.profimedia.rs

Ivan Ljubičić

- Mislim da su u ovom trenutku Janik Siner i Karlos Alkaraz ispred svih i ostaće narednih nekoliko godina. Oni će biti igrači koje treba pobediti - počeo je Ljubičić razgovor za Gazetu.

Dakle, Italijani i Hrvat su se udružili, ali to nije ono najgore što je Ivan rekao. On se osvrnuo na "zavisnost" Đokovića od rivalstva sa Rafaelom Nadalom i Federerom, dodavši nešto što može da zvuči i kao da ima rešenje problema za Srbina:

- To je psihički problem, sigurno nije zaboravio da igra tenis. Nesumnjivo, Nole mora imati vatru u sebi inače mu nešto nedostaje. Đoković je navikao da se bori za svaki poen i svaki centimetar. Ako ne oseti tu želju, može upasti u nevolje - kazao je Ljubičić.

Ipak, on i pored kritika veruje da će se Nole probuditi na vreme.

- Uveren sam da može da se oporavi pre nadolazećih, njemu stvarnih ciljeva. Pre Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara u Parizu - dodao je Ljubičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Branka

06.04.2024 12:53

Ljubicic je rekao istinu. Nikakve uvrede tu nema. Noletu mora srce da "zacvili" da bi dao sve od sebe.